به گزارش ایسنا ، پژوهشگران آمریکایی با مطالعه بر روی 1000 زن باردار متوجه شدند زنانی که روزانه دو فنجان قهوه میخورند یا پنج قوطی نوشابه کافئیندار مصرف میکنند، خطر سقط جنین در آنها در مقایسه با زنانی که کافئین مصرف نمیکنند تا دو برابر بیشتر است.
طبق این مطالعه، زنانی که میزان کافئین دریافتی آنان کمتر از 200 میلی گرم در روز بود، خطر سقط جنین در آنها تا 42 درصد افزایش مییافت.
دانشمندان میگویند: کافئین یک ماده فعال است که میتواند به طور مستقیم بر روی جنین تأثیر بگذارد و جریان خون او را کاهش دهد.
پزشکان به زنان باردار توصیه میکنند که مصرف کافئین را حداقل در سه ماهه اول بارداری، یعنی زمانی که بیشترین موارد سقط جنین اتفاق میافتد، متوقف کنند.