به گزارش ایسنا، عبدالله جاسبی در ششمین همایش سراسری معاونین دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، خاطر نشان کرد: ارائه خدمات گسترده و وسیع به دانشجویان و جوانان از سوی معاونت دانشجویی کار خداپسندانه، لذت بخش و در عین حال پیچیده ای است.
وی با اشاره به وجود یک میلیون و 700 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نیمی از جمعیت دانشجویی را تحت پوشش دارد و بستری فراهم کرده که همه خدمتگزار جوانان و کشور باشیم و این افتخاری بس بزرگ است و مهم نیست که در مسوولیت ها چه مدت باشیم، همه ما یک روز می آییم و یک روز می رویم و مهم آن نقش و نیتی است که برای خدمت به جوانان و میهن داریم که آن نقش و نیت در تاریخ ثبت و ماندگار خواهد شد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر لزوم افزایش رضایتمندی و پاسخگویی مناسب به دانشجویان، گفت: دانشجویان محور اصلی فعالیتهای دانشگاه هستند و بدون دانشجویان، دانشگاه معنایی ندارد.
جاسبی گفت: افزایش سطح رضایت مندی از اهداف اساسی و محوری دانشگاه است، به طوری که بیش از نیاز به سرمایهگذاری فضاهای آموزشی و امکانات مادی به سرمایه گذاری اخلاقی، معنوی و اجتماعی نیاز داریم.
جاسبی افزود: وظیفه معاونت دانشجویی به دلیل اینکه به طور مستقیم و مستمر با دانشجویان در ارتباط هستند، سنگین و خطیر است و باید به گونهای کارشان را انجام دهند که هم خداوند و هم مردم راضی و خشنود باشند.
رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: اگر منشأ کار کمک، هدایت و خدمت به مردم باشد، لذت بخش و ماندگار است و رمز موفقیت دانشگاه آزاد در سه دهه فعالیت خود همین مساله بوده است.
وی وجود دانشجویان و جوانان بسیار در دانشگاه آزاد اسلامی را حائز اهمیت دانست و افزود: این دانشجویان و جوانان از انرژی مضاعفی برخوردارند که باید به شکل درست و صحیح تخلیه شود و ساخت و تجهیز سالنهای ورزشی بهترین راه حل موجود در این زمینه است و دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه ورزش قهرمانی و همگانی همواره پیشگام بوده است.
جاسبی با اشاره به برنامهریزی برای مصون نگه داشتن دانشجویان از آسیبهای روانی ـ اجتماعی، گفت: توسعه ورزش به خصوص ورزش همگانی سبب تضمین سلامت روح و روان دانشجویان است.
رئیس دانشگاه آزاد افزود: 70 تا 80 درصد مدالهای کسب شده در عرصههای بین المللی از سوی دانشجویان ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.
جاسبی با تأکید بر داشتن خلق نیکو هنگام تعامل با دانشجویان گفت: خلق نیکو از صدها شمشیر نافذتر است و نتایج مطلوبی به همراه دارد و همه موظف هستند با آرامش و صبر پاسخگویی دانشجویان باشند و آنها را با متانت و ادب متقاعد کنند.
وی افزود: پرخاشها و تندرویهای دانشجویان را نیز باید با نگاه پدرانه و برادرانه با ملایمت و ملاطفت و گفتار احسن و نیکو پاسخ داد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اجرای سیستم مکانیزاسیون در تمام واحدها را خواستار شد و خاطر نشان کرد: مساله مکانیزاسیون را جدی بگیرید چرا که سبب کاهش هزینه و وقت می شود و نقش بسیار اساسی در پیشرفت امور دارد.
رئیس دانشگاه آزاد سپس به زمان صدور مدارک تحصیلی و گواهینامه فارغ التحصیلی دانشجویان اشاره کرد و گفت: دانشجویان در هنگام صدور گواهینامه نباید معطل شوند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین خاطرنشان ساخت: پویا بودن، به روز بودن و فعال بودن از ویژگی های بارز معاونت های دانشجویی است و معاونان دانشجویی باید مدافعان راستین دانشجویان کشور باشند.
وی افزود: برای دفاع از کیان دانشگاه و شأن و منزلت دانشجویان لحظه ای تردید به خود راه ندهید.
جاسبی تأکید کرد: کنترل و نظارت خوابگاهها و نحوه پخت و توزیع غذا از موارد بسیار مهم و حساس است که معاونین دانشجویی در واحدها باید به طور مرتب نظارت کنند و به هیچ عنوان نباید از بخاری گازی در خوابگاههای ملکی یا حتی خانه های اجاره ای از سوی دانشجویان استفاده شود.
به گزارش ایسنا، رئیس داشگاه آزاد اذعان کرد: از نقل و انتقالهایی که سبب تضعیف یک واحد و رشته می شود جلوگیری کنید و از طریق بومی سازی که اولویت دانشگاه است، میزان آن را کاهش دهید.
وی با بیان اینکه اگر فعالیت تشکل های دانشجویی صحیح باشد، سبب منشأ خدمات می شود، گفت: به دنبال توسعه فعالیت های تشکل های دانشجویی واقعی باشید و از تشکلهای فرمایشی تخریب گر که خوشبختانه هیچ جایی در دانشگاه آزاد اسلامی ندارند جداً پرهیز شود.
جاسبی سپس به دفاتر مشاوره فعال در واحدها و مراکز آموزشی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: این دفاتر باید فعال و به روز باشند و به مشکلات روحی و روانی دانشجویان رسیدگی و ضمن ارزیابی بخش مشاوره، تسهیلات لازم را برای آنان فعال کنند.
جاسبی با اشاره به سرگذشت دانشگاه آزاد اسلامی که همانند زندگی فردوسی بوده است و بارها مورد کم لطفی قرار گرفته و مظلوم واقع شده است، اظهار داشت: خیلیها همچون عنصری، فردوسی را آزار دادند و هم از طرف مسئولان و هم ازسوی دوستان کم لطف فردوسی فشارهایی وارد شد، اما پس از هزار سال از مرگ فردوسی، امیری فیروزکوهی شاعر گرانقدر قرن بیستم در دو بیت پر مغز خطاب به فردوسی گفته است:
اگر بیمت ازطعنه عنصری است
زمانه نشسته بدین داوری است
سخنهایتان یک به یک گوش کرد
تو را ماند و او را فراموش کرد
جاسبی افزود: زمانی که کار برای خدا و به قصد کمک و خدمت انجام گیرد و با صداقت همراه باشد، خداوند آن را حفظ میکند و جاودانه میماند.