همشهری آنلاین: متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در آزمایش جدیدی هشدار دادند که یک رژیم غذایی پرچرب حتی در کوتاه مدت نیز می‌تواند آسیب جدی به بافت مغزی وارد کند.

به گزارش ایسنا، این متخصصان روی مغز موش‌هایی مطالعه کردند که چاق بودند و یک رژیم غذایی پرچرب را نیز دنبال کرده بودند.

آزمایشات نشان داد مصرف غذاهای چرب به قسمتی از مغز موش‌ها موسوم به هیپوتالاموس آسیب می‌رساند. هیپوتالاموس در واقع منطقه‌ای از مغز است که نقش کنترل احساس نیاز به خوردن و ارسال سیگنال سیری به مغز برای دست کشیدن از غذا را بر عهده دارد.

به نوشته روزنامه سان، متخصصان دریافتند نشانه‌های مشابهی از این گونه آسیب‌ها در همین منطقه از مغز انسان‌های چاق نیز وجود دارد.

مایکل شوارترز متخصص اصلی در این مطالعه می‌گوید: ظرف 24 ساعت ما رژیم غذایی موش‌ها را به یک رژیم پرچرب تبدیل کردیم بلافاصله شاهد آسیب‌های منطقه هیپوتالاموس بودیم. این یافته تایید می‌کند که حتی در کوتاه مدت نیز خوردن چربی زیاد موجب بروز این قبیل از آسیب‌های مغزی می‌شود.

متخصصان دریافتند هرچند مغز تلاش می‌کند که به شیوه‌ای موثر این صدمات را ترمیم کند اما التهاب مغزی تا زمانی که مصرف غذای پرچرب ادامه داشته باشد، باقی می‌ماند.

 

منبع: همشهری آنلاین