به گزارش فارس: آیدن کاسیدی از پژوهشگران دانشگاه ایست انگلیا در انگلیس و همکارانش در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد اطلاعات مربوط به خطر ابتلا به سکته در ۷۰ هزار پرستار آمریکایی را تجزیه و تحلیل و مواد غذایی مورد استفاده آنها بویژه مواد غذایی حاوی ترکیبات فلاونوئید را بررسی کردند.
ترکیبات فلاونوئیدها از مولکولهای فلاوان -۳-ال، تشکیل شدهاند. این مواد قادر به انجام واکنشهای شیمیایی در بدن بوده و آنتیاکسیدان هستند و قادر به جلوگیری از بروز سکتههای قلبی، فشار خون، کاهش سطح انسولین میباشند.
کاسیدی گفت: اطلاعات ما نشان میدهد که مصرف میوههای اسیدی بیشتر میتواند خطر ابتلا به سکته را کاهش دهد.
وی در عین حال با اشاره به اینکه باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود، به بیمارانی که دارو مصرف میکنند، درباره زیادهروی در خوردن میوههای اسیدی بدون مشورت با پزشک خودشان هشدار داد زیرا برخی از این اسیدها میتواند با دهها دارو واکنش شیمیایی انجام دهد.