همشهری آنلاین: انسان‌های نیک‌سرشت اقدامات افراد شرور و انحصارطلب را پوشش می‌دهند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار اعضای هیأت امنا، مدیران، کارکنان و خیّرین بنیاد امور بیماری‌های خاص با اشاره به روند شکل‌گیری این بنیاد، نبود متولی ویژه برای بیمارانی چون هموفیلی، تالاسمی و سایر بیماری‌های خاص را مهمترین دلیل تشکیل این مرکز خواند و گفت: امروز پس از دو دهه از تشکیل بنیاد امور بیماری‌های خاص، وقتی به دستاوردها، امکانات و خدمات گسترده‌ای که به بیماران و نیازمندان ارائه می‌شود، نگاه می‌کنیم، تحسین و قدردانی هر انسانی را برمی‌انگیزد.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اساس تأسیس و فعالیت این‌گونه بنیادها را برخاسته از همّت بلند انسان‌های خیّر و کمک‌های بی‌شائبه اقشار گوناگون مردم دانست و تصریح کرد: در بسیاری از عرصه‌ها که مسئولان حکومتی نتوانستند و یا کوتاهی کردند، مردم و خیّرین دلسوز وارد شده و بارهای بزرگی از دوش دولت و نیازمندان برداشته‌اند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه همواره در طول تاریخ و در همه جوامع انسان‌های نیک‌سرشت و نوع‌دوست با عملکرد خود، زشتی اقدامات انسان‌های شرور و انحصارطلب را پوشش داده و زیبایی و لطافت زندگی اجتماعی و الهی را نشان داده‌اند، تصریح کرد: خوشبختانه در جامعه اسلامی ایران، نوع دوستی و کمک به دیگران از ارزش های پایدار و همیشگی مردم بوده و ما از این جهت همواره زبانزد سایر جوامع و ملت‌ها بوده‌ایم

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، سرطان را شایع‌ترین بیماری صعب‌العلاج و پرهزینه جوامع امروز خواند و با بیان تنگدستی اغلب افراد مبتلا به این بیماری، تأمین اجتماعی کامل و جامع را نیاز فوری و اساسی کشورمان خواند و تأکید کرد: در دوران مسئولیت اجرایی اینجانب، لایحه جامع و کاملی با درنظر گرفتن منابع لازم تهیه و به مجلس ارسال شد، اما متأسفانه پیگیری جدّی تاکنون صورت نگرفته و این برای کشوری با منابع غنی مادی و انسانی چون ایران به هیچ وجه زیبنده نیست.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنانش با اعتراض نسبت به مدعیان دروغین حقوق بشر در غرب گفت: چگونه غربی‌ها می‌توانند ادعای رعایت حقوق بشر داشته باشند، در حالی که داروهای حیاتی بیماران نیازمند را مشمول تحریم‌های بی‌رحمانه خود قرار می‌دهند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به منابع مالی بیماری‌های خاص اشاره کرد و با تشکر از مجلس شورای اسلامی در ادوار گوناگون که همواره حامی بودجه این بیماران بوده‌اند، از دولت و مسئولان اجرایی در بخش بهداشت و درمان نیز خواست این بنیاد را مورد حمایت بیش از پیش قرار داده و مشکلات و موانع مالی، عمرانی و تجهیزاتی آنان را مرتفع سازند.

در ابتدای این دیدار خانم فاطمه هاشمی، رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه این بنیاد تاکنون و موانع و مشکلات پیش روی بیماران خاص و این مرکز ارائه کرد.

خانم هاشمی سرطان را یکی از بیماری‌های فراگیر و پرهزینه خواند و با بیان اینکه این بیماری هنوز متولی رسمی ندارد، اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک با کمک وزارت بهداشت و درمان در زمره بیماری‌های خاص قرار بگیرد تا روند پوشش درمانی این‌گونه بیماران نیز سازماندهی و تسریع گردد.

همچنین دکتر محسنی رئیس فراکسیون سلامت مجلس شورای اسلامی با تقدیر و تشکر از فعالیت‌های بی‌شائبه بنیاد امور بیماری‌های خاص گفت: این بنیاد از جمله سازمان‌های مردم نهاد موفق و با برنامه‌ای بوده است که توانسته در عرصه‌های آموزش پزشکی، بهداشت و درمان، پیشگیری از بیماری‌ها و سایر موارد موفقیت‌های گسترده‌ای به دست آورد.

در این دیدار از خانم‌ها آقامیرزا، احمدی و بهرامی و نیز آقای دکتر فلاح از خیّرین و نیکوکاران بیماری‌های خاص توسط آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تقدیر به عمل آمد و لوح یادبود و هدایایی به آنان اهدا گردید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها