همشهری آنلاین: طالبی منبع غنی از ویتامین‌هایی است که از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

به گزارش پانا، طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و مملو از بتاکاروتن است که در بدن تبدیل به ویتامین A می‌شود.

براساس مطالعات اخیر دانشمندان، طالبی علاوه بر ویتامین‌های A و C حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین‌هایB6،B3،B5 وB1 است.

طالبی منبع غنی ویتامین‌های A  و C و منبع بسیار خوب ویتامین B6 و پتاسیم و منبع خوبی از سایر مواد مغذی ذکر شده است.

همانطور که ویتامین A آنتی‌اکسیدان محلول در چربی است، ویتامین C آنتی‌اکسیدان محلول در آب است و مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی از این دو ویتامین، ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن مثل بیماری‌های قلبی، سکته و سرطان را کاهش می دهد .

وجود مجموعه‌ای از ویتامین‌های گروه B در این میوه آن را به یک ماده بسیار خوب برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است. لاغر‌کننده است.

 

منبع: همشهری آنلاین