تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۶

همشهری آنلاین: دانشمندان در یک بررسی ژنتیکی توانستند مشخص کنند چرا گوجه فرنگی‌های رشد کرده در خانه مزه بسیار شیرین‌تری نسبت به گوجه فرنگی‌های شرکتی در سوپرمارکت‌ها دارند.

به گزارش آسوشیتدپرس پژوهشگران در این بررسی یک سوییچ ژنتیکی را یافتند که تا حدی مسئول تولید قند درون گوجه فرنگی است.

این بررسی جدید که نتایج آن در شماره اخیر جورنال ساینس منتشر شده است، نشان داد در نوعی از گوجه فرنگی به خاطر سفتی و ماندگاری بالا به طور رایج کشت می‌شود، یک ژن تولیدکننده قند به طور نابجا خاموش می‌شود.

نتیجه این است که این گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی‌های باغی شیرینی کمتری دارد و بی‌مزه است.

آن پاول گیاه شناس از دانشگاه کالیفرنیا دیویس می‌گوید شناخت ژنتیک تولید قند در گوجه فرنگی ممکن است روزی به تولید گوجه فرنگی‌های شیرینی بینجامد که در عین حال ماندگاری بالایی هم داشته باشند.

برچسب‌ها