به گزارش همشهری آنلاین، مهندس حسین صفایی با بیان این مطلب افزود: با نظارتها و آموزشها و دستورالعملهایی که برای درجه بندی محصولات تعیین شده، از عرضه محصولات فاقد شاخصهای کیفی مورد نظر جلوگیری میشود.
وی ادامه داد: تاکنون دستورالعمل درجه بندی و تعیین کیفیت ۷۰ نوع محصول تعیین شده و دستورالعملهای مورد نظر برای سازمان استاندارد ارسال شده است.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران همچنین با اشاره به توسعه غرفههای عرضه محصولات شناسنامه دار، سالم، طبیعی و ارگانیک در میادین اظهار داشت: گسترش این غرفهها در میادین و استقبال شهروندان از این نوع محصولات، فضای رقابتی را میان غرفه داران ایجاد کرده و به همین دلیل کیفیت محصولات را به دنبال داشته است.
صفایی تصریح کرد: طبق بررسیها و نظرسنجیهای صورت گرفته، شهروندان از افزایش کیفیت محصولات و میوه و تره بار عرضه شده در میادین و بازارها اعلام رضایت کردهاند.
وی با بیان اینکه سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اولین مرکزی است که در بخش عرضه مواد غذایی گواهی استاندارد تشویقی از سوی سازمان استاندارد دریافت کرده است، گفت: تاکنون ۱۵ بازار به این موضوع ملحق شده و ۱۸ بازار جدیدی که تا پایان سال جاری احداث خواهند شد نیز به گونهای طراحی شده و در حال ساخت هستند که بتوانند این گواهی را دریافت کنند.