امیر عابدینی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با تایید این مطلب قیمتی که کارشناسی شده با مبلغ ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای واگذاری امتیاز باشگاه داماش متاسفانه کسی برای خرید آن پا پیش نگذاشته است.
وی ادامه داد: قیمت تعیین شده دست من نیست و مقامات قضایی این مبلغ را تعیین کردهاند تا اگر خریداری برای باشگاه داماش پیدا شد آن را با این قیمت خریداری کند و در این بین بنده کارهای نیستم.
عابدینی در خصوص اینکه آیا مبلغ ۵ میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان برای فروش امتیاز باشگاه زیاد نیست؟ گفت: بحث همین است. متاسفانه خیلی از خریداران وقتی پای میز مذاکره میآیند و از قیمت آگاهی پیدا میکنند در نهایت کنار میکشند. بنده در این ارتباط با مقامات قضایی بحث کردم که اگر امکانی وجود دارد قیمت را پایینتر بیاورند اما این کار تا جایی پیش رفته که احساس کردم شخصیت خودم هم زیر سوال میرود.
وی تاکید کرد: کارشناس قوه قضاییه برای تعیین مبلغ فروش امتیاز باشگاه، مبلغ را ۵ میلیارد و ۶۰۰میلیون تومان اعلام کرده البته در همان هنگام هم من به وی گفتم که این رقم و عدد را نگوید که خریداری پا پیش نگذارداما مبلغی را عنوان کردند که مبنای غیر متعارفی دارد و دیگر در دست ما نیست. آنها دیدگاه خودشان را برای اعلام این مبلغ داشتند.
وی با اشاره به اینکه این تیم را تاکنون با چنگ و دندان حفظ کردم، اعلام کرد: واقعیت همین است. سه آیتم وجود دارد که تاکنون باشگاه داماش سر پا مانده که عبارتند از:
۱- تمنای وجودی خود من که میگوید نباید بگذارم این تیم نابود شود
۲- ایستادگی بچههای تیم که با فداکاری همچنان در تمرینات شرکت میکنند
۳- کادر خوب و با شرافتی داریم که صبح تا شب زحمت میکشند
وی تاکید کرد: این ۳ دلیل باعث شده تا اینجا پیش برویم نه چیز دیگری. امروز یکی از وکلای خریداران با من تماس گرفت و در خصوص واگذاری امتیاز باشگاه تجزیه و تحلیل انجام میداد. او میگفت با این روند و با هزینههایی که در فوتبال است چقدر میارزد که ما وارد این عرصه شویم؟ متاسفانه فوتبال در کشورما پول ساز نشده گرچه این رشته یک برند است و هیجاناتی را همراه خوددارد اما هزینهبر است و هیچ کس نمیخواهد دراین حوزه سرمایهگذاری کند.
عابدینی با بیان اینکه توقع داشتیم دولت آستین بالا زده و برای داماش و ملوان تسهیلاتی قائل میشد، متذکر شد: متاسفانه هیچ کس نیامد تا به این دو باشگاه کمک کند. اگر ۴ - ۵ میلیارد میدادند مشکلات ما حل میشد اما کسی نیامد. این شرایط واقعا تاسف بار است. من به بازیکنان چک دادم، به آنها زنگ میزنم و به آنها میگویم به بانک نروید. این در مدیریت ورزشی چه معنایی دارد؟ هیچ کسی به ما کمک نمیکند. من هم اگر این تیم را رها کنم مثل نخی است که پاره شده و کار تمام میشود و آن وقت دیگر مانند تسبیحی میماند که نخاش پاره شده و دانههایش پخش میشود.
وی ادامه داد: متاسفانه نمایندگان استان گیلان در مجلس هیچ راهکاری برای حل مشکل داماش ارائه نمیکنند، در حالیکه این مساله اجتماعی است و یک هنجار در حال تبدیل شدن به یک ناهنجاری است و باید جلوی آن را بگیرند. مسئولین استان با وجود اینکه نامهنگاریهایی انجام میدهند و زحمت میکشند اما تاکنون ثمری نداشته و باید توجه داشت هیچگاه در فوتبال کشور نام تیمی طی دو - سه سال در فوتبال کشور جلوه نمیکند اما حالا تیم داماش در این مدت کم صاحب نام و اعتباری شده است.
مدیرعامل باشگاه داماش با اشاره به ارسال نامه به استاندار گیلان مبنی بر انحلال این باشگاه گفت: من دیروز نامهای به استاندار نوشتم و ضمن تشکر از خدمتگذاریهای وی به او اعلام کردم تیمتان از بین رفت و اگر میخواهید کاری انجام بدهید حالا باید انجام بدهید.
عابدینی در خصوص اینکه این نامه به نوعی استعفای تلویحی وی است، گفت: این نامه من یعنی انحلال باشگاه، یعنی بدتر از استعفای من. باشگاه به انحلال نزدیک شده است.
وی تاکید کرد: همانطور که مسئولین همواره اجازه نمیدهند پرسپولیس به زمین بخورد چراکه یک هویت ملی دارد و به همین دلیل از سال ۸۰ تاکنون ۱۳مدیر تغییر داده و میلیاردها تومان هزینه کرده تا این تیم حفظ شود، باید توجه داشت که تیمهای شهرستانی نیز به دلیل تماشگرانی که دارند باید حفظ شوند چراکه این تیم برای مردم است و برای کمک به آن نباید از هیچ کوششی دریغ کرد.