محمدرضا زارع افزود: دوغ یک نوشیدنی سالم و مفید بوده که تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامینهای B2 و B6 و B12 است و قوی کننده استخوانها میباشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ وی خاطرنشان ساخت: دوغ علاوه بر مزایای تغذیهای، حاوی باکتریهای مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند.
اگر به طور مرتب دوغ مصرف شود، باکتریهای مفید استرپتوکوکوس، ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش لانه کرده و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش میگذارد.
این کارشناس متذکرشد: مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسمهای مضر میشود.
وی در ادامه افزود: بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به کیفیت و اثر آن بر سلامتی بدن توجه داشت. دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم و غنی بر نوشابه ارحجیت دارد.