1- میوههای بلوط را جمع و هر کدام را تکتک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آنها را دور بریزید.
2- فر را از قبل روشن و روی حرارت 175 درجه فارنهایت قرار دهید.
3- میوههای بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آنها را روی ورق مخصوص شیرینیپزی بگذارید.
4- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوطها 20 دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوطها خارج شود.
5- بلوطها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آنها صبر کنید.
نکته:
• بلوطها یک تا سه ماه قابل نگهداری هستند.
• قبل از استفاده آنها در غذا، از نبود لارو در بلوطها مطمئن شوید.
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۲
همشهری آنلاین- ندا شریف: میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.
منبع: همشهری آنلاین