افزایش ارائه خدمات پهنای باند در سراسر جهان تعداد افرادی که از اینترنت استفاده میکنند را طی سال گذشته 11 درصد افزایش داده یعنی این تعداد اکنون به 2.3 میلیارد نفر رسیده اند.
به گزارش مهر، این اتحادیه با اشاره به رشد دو برابری خرید تلفن همراه، اعلام کرد، تعداد افرادی که طی یک سال گذشته در کشورهای در حال توسعه تلفن همراه خریداری کردهاند روز به روز بیشتر میشود.
اما خدمات اینترنت تلفن همراه نیز در حال رشد است و شاهد این امر، دو برابر شدن تعداد ثبتنام پهنای باند تلفن همراه است.
سوزان تلشر، رئیس بخش داده و آمار فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) اتحادیه بین المللی مخابرات این رشد را ناشی از افزایش پهنای باند تلفن همراه و همچنین توانایی پرداخت هزینههای آن میداند: ما به مدت چهار سال قیمتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات را مورد بررسی قرار دادهایم و یک کاهش 30 درصدی را در هزینههای فناوری اطلاعات و ارتباطات طی این مدت مشاهده کردیم.
آمار کاربران موبایل و اینترنت موبایل
بر اساس اعلام اتحادیه بین المللی مخابرات تا پایان سال 2011 حدود 1.1 میلیارد نفر در جهان به اینترنت تلفن همراه دسترسی داشتهاند.
در گزارش این اتحادیه آمده است تعداد کاربران تلفن همراه در جهان با 600 میلیون افزایش در سال 2011 به شش میلیارد رسیده است.
فقط در چین حدود یک میلیارد نفر تلفن همراه دارند. کاربران تلفن همراه در هند نیز تا پایان سال جاری به یک میلیارد خواهد رسید.
از نظر درآمد بازار مخابرات، چین، برزیل و مکزیک به ترتیب بیشترین درآمد را دارند.
با این حال، این اتحادیه نابرابریهای مهمی را در هزینه خدمات برجسته میکند که بر اساس آن بخشهای فقیرتر جهان باید بیشترین هزینهها را برای دسترسی به اینترنت بپردازند.
ارزانترین کشورها در ارائه خدمات اینترنت
بر اساس این گزارش ماکائو، نروژ و سنگاپور ارزانترین خدمات ارتباط اینترنت را در بین 161 کشور دارند.
و از سوی دیگر ماداگاسکار در پایین این فهرست و درست پشت سر توگو و نیجر قرار دارد.
قیمت اینترنت در آفریقا در سال 2011 تقریبا هفت برابر بیشتر آمریکا و 20 برابر اروپا بوده است.
این آمار نشاندهنده نقش مهم کشورهای در حال توسعه در درآمدهای مخابراتی و توسعهای بهویژه در بحران اقتصادی اخیر است.
در این گزارش آمده است بین سالهای 2007 تا 2010 درآمدهای مخابراتی و همچنین سرمایه گذاریها به رشد 22 درصدی خود در کشورهای در حال توسعه ادامه دادند در حالی که این درآمدها در کشورهای توسعه یافته راکد مانده است.