تاریخ انتشار: ۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۷:۳۲

همشهری آنلاین: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد، مصرف اسیدهای چرب امگا - 3 ضروری موجود در مواد غذایی مانند ماهی آزاد به تقویت حافظه کاری کمک می‌کند و همچنین برای بهبود فعالیت‌های جسمی حیاتی است.

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه پیتزبورگ در آمریکا به تازگی نشان داده‌اند که افراد بالغ جوان و سالم در گروه‌های سنی 18 تا 25 ساله می‌توانند حتی با افزایش مصرف اسیدهای چرب امگا - 3 حافظه شغلی خود را تقویت کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر بیتا مقدم مدیر پروژه و استاد علوم اعصاب در پیتزبورگ در مورد این مطالعه خاطرنشان ساخت: پس از انجام آزمایش‌های فوق متوجه شدیم با وجودی که جوانان در گروه سنی در اوج توانایی ذهنی و ادراکی هستند اما با مصرف امگا - 3 باز هم می‌توان به تقویت حافظه کاری آنها کمک کرد و افراد سالم و جوان نیز از مصرف این مکمل‌ها سود می‌برند.

این متخصصان درعین حال یادآور شده‌اند که هنوز نتوانسته‌اند درباره مکانیزم‌هایی که منجر به تقویت حافظه کاری پس از مصرف امگا - 3 می‌شوند، اطلاعات شفافی به دست آورند و در مطالعات بعدی به بررسی دقیق‌تر این ارتباط خواهند پرداخت.

 

منبع: همشهری آنلاین