به گزارش هلث دی نیوز در این بررسی پژوهشگران دانشگاه بریستول انگلیس به گروهی از داوطلبان برای ناهار مقادیر به ظاهر یا کم یا زیاد سوپ دادند. اما آنها با یک پمپ مخفی که بدون متوجه شدن این افراد ظرف سوپ را خالی یا پر میکرد، میزان غذای این افراد را دستکاری میکردند.
بلافاصله پس از خوردن غذا، میزان گرسنگی این افراد با میزان واقعی سوپی که خورده بودند، نه میزان سوپی که پیش از خوردن دیده بودند، مطابقت داشت. اما دو یا سه ساعت بعد خوردن ناهار، افرادی که حجم بالاتری از سوپ را دیده بودند، نسبت به آنهایی که حجم کمتری از سوپ را دیده بودند، کمتر گرسنگی احساس میکردند.
بیست و چهار ساعت پس از خوردن سوپ شمار بیشتری از افرادی که حجم بزرگتری از سوپ دیده بودند اعتقاد داشتند آن حجمی از کع سوپ خورده بودند،گرسنگیشان را برطرف کرده است.
این پژوهشگران میگویند این نتایج نشان میدهد که حافظه نقش مستقلی در احساس سیری ما پس از غذا خوردن دارد.
نتیجهگیری آنها این است که ممکن است بر این مبنا بتوان راههای جدیدی را یافت تا میزان کالری مصرفی را کاهش داد.