ابزار و وسایل مورد نیاز:
- کاترهای فلزی شیرینی
- نوار چسب
- قیچی
- فویل آلومینیوم
- وازلین
- دو عدد قابلمه در دو اندازه مختلف یا ظرف فلزی دوجداره
- چوب بستنی (برای هم زدن)
- دماسنج مخصوص شمع
- فتیله مخصوص
- پایه فلزی فتیله شمع
- موم
1- برای تبدیل کاتر به قالب، دور لبه آن را چسب کاغذی بزنید. گوشهها را قیچی و نوار را به سمت بیرون تا کنید به طوری که کاتر صاف روی فویل قرار بگیرد.
2- قالبها را به وازلین آغشته کنید و کنار بگذارید. یک ظرف دوجداره انتخاب کنید. موم را داخل ظرف دوم قرار دهید و تا زمان آب شدن با چوب بستنی هم بزنید.
3- زمانی که موم به درجه مناسب ( 150 درجه برای پارافین، 160 درجه برای موم رسید) یا به محض این که لبه تابه لایه بست آن را داخل قالب بریزید. فتیلههای پایه فلزی را با دقت داخل آن فرو کنید.
بعد از سفت شدن شمعها (نیم تا 2 ساعت بعد) آنها را همراه فتیله از قالب درآورید. در صورت چسبیدن آنها را فریز کنید.
شمعها را با دستمال کاغذی تمیز کنید. در صورت لزوم، فتیله را قبل از روشن کردن کوتاه کنید (به طوری که حدود 6 میلیمتر باشد).
http://www.marthastewartweddings.com