حمله در ساعت23 و20 دقیقه شامگاه 2 اسفند ماه 1362 و با رمز «یازهرا سلام الله علیها» به مرحله اجرا در آمد.
در محور تنگه چزابه در شمال شرقی «بستان» نیروهای سپاه موفق به شکستن خطوط دفاعی دشمن شده و تا سحرگاه که نبرد به جنگ تن به تن کشیده شد، محور جاده سوبله به چزابه، تحت سلطه نیروهای ایران درآمد.
با آغاز عملیات خیبر در منطقه «هورالهویزه» و «هورالعظیم» عملیات دو روزه والفجر6 به اتمام رسید و در همین مدت کوتاه این نتایج برای قوای ارانی بدست آمد:
- آزادسازی راه تدارکاتی مرزی منطقه چیلات
- فتح دو ارتفاع مشرف به شهرعلی غربی
- انهدام شماری سلاح سبک و نیمه سنگین
- انهدام تعدادی خودروی نظامی
- متلاشی کردن تیپ 77 و دو گردان از سپاه چهارم عراق
- گرفتن صدها کشته و زخمی از دشمن
خلاصه گزارش عملیات:
- نام عملیات: والفجر 6
- زمان اجرا: 2/12 /1362
- مدت اجرا : 2 روز
- تلفات دشمن:صدها تن
- رمز عملیات: یا زهرا(سلام الله علیها)
- مکان اجرا: تنگه چزابه
- ارگانهای عملکننده: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
- اهداف عملیات: انهدام توان جنگی قوای دشمن
پس از عملیات والفجر 1،بخش جنوبی استان ایلام با وجود اهمیت بسیار،به منطقه ای آرام و پدافندی تبدیل شد و تصور میشد که دیگر در این بخش، راه کارهای نظامی به منظور پیشروی قوای خودی،وجود ندارد. در عین حال درآستانه عملیات خیبر ،تلاش برای طراحی نبرد و آماده سازی این منطقه جهت اجرای عملیات آغاز شد.
بر این اساس ،یک روز پس از نبرد والفجردر جنوب مهران،سرانجام در بامداد2/12/1362 عملیات والفجر 6 با رمز "یازهرا(س)"در منطقه عمومی چیلات واقع در جنوب دهلران آغاز شد.رزمندگان اسلام در این یورش موفق شدند ضمن انهدام ده ها دستگاه تانک،نفربروشمار فراوانی خودرو دشمن،بخشی از یگان های سپاه چهارم و تیپ77 ارتش عراق را متلاشی و منطقه ای حدود 50 کیلومتر مربع را تصرف کنند.
عملیات والفجر 6 در دوم اسفند1362 با رمز مقدس "یا زهرا" در منطقه عملیاتی چزّابه و با هدف انهدام نیروهای دشمن و گمراه کردن آنها از عملیات آتی، انجام گرفت. قوای اسلام با عبور از رودخانه چیلات و دهلران، دو ارتفاع مهم مشرف به مناطق مسکونی عراق را آزاد کرده و بزرگراه العماره - بغداد را در تیررس خود گرفتند.
در اینحال، دشمن بعثی برای بازپسگیری مناطق از کفداده، اقدام به پاتک نمود که با چند ضدپاتک از سوی قوای اسلام مواجه گردید و در اقدام خود ناکام ماند. در این عملیات، دشمن با بهجای گذاشتن صدها کشته و زخمی، مجبور به عقبنشینی گردید. عملیات والفجر6، در نهایت با شروع عملیات خیبر در 3 اسفند 1362، پایان پذیرفت.
عملیات والفجر 7:
عملیات انجام نشده والفجر ۷ قرار بود در سال ۱۳۶۳ در مناطق زید و کوشک در شمال ایستگاه حسینیه انجام شود که به علت موقعیت منطقه و استحکامات دشمن و از همه مهم تر به علت رها کردن آب در منطقه توسط دشمن، امکان اجرای آن به وجود نیامد.