این متخصصان با بیان اینکه محصولات گوشتی فرآوری شده همچون سوسیس و همبرگر با افزایش خطر مرگ زودرس در افراد ارتباط دارد، اظهار داشتند: در این مطالعه 500 داوطلب از 10 کشور اروپایی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند.
نتایج این آزمایشات نشان داد: مصرف گوشتهای فرآوری شده احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سرطان را در افراد مصرف کننده افزایش میدهد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، این متخصصان همچنین دریافتند: مصرف بیش از اندازه گوشتهای فرآوری شده 72 درصد خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و 11 درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را تشدید میکند.