این قارچ که به آن قارچ چینی هم میگویند روی کاه به خصوص ساقههای برنج به خوبی رشد میکند و پس از پخته شدن مزه مطبوعی دارد.
پژوهشگران اخیرا توالی ژنوم این قارچ را تعیین کردهاند تا به بهبود تکنیکهای کشت آن کمک کنند.
همشهری آنلاین: ولواریلا ولواسئا (Volvariella volvacea) یک نوع قارچ کاهدوست (straw mushroom) خوراکی است که منبع غذایی عمدهای در آسیا است.
این قارچ که به آن قارچ چینی هم میگویند روی کاه به خصوص ساقههای برنج به خوبی رشد میکند و پس از پخته شدن مزه مطبوعی دارد.
پژوهشگران اخیرا توالی ژنوم این قارچ را تعیین کردهاند تا به بهبود تکنیکهای کشت آن کمک کنند.