تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۶

همشهری آنلاین- ندا شریف: "فوروشی‌کی" تکنیک پیچیدن پارچه به روش سنتی توسط ژاپنی‌هاست که برای جابه‌جایی لباس، هدایا، غذا و سایر وسایل استفاده می‌شود.

زمانی این هنر توسط بازرگانان برای حمل کالاهای خود و محافظت از آن‌ها استفاده می‌شد و بعدها برای کادو کردن هدایا و تزیین آن‌ها کاربرد بیش‌تری پیدا کرد.

در فوروشی‌کی مدرن از انواع پارچه‌های ابریشم، کتان، ریون و نایلون استفاده می‌شود.

پارچه‌های دارای طرح‌های سنتی برای این منظور مناسب‌ترند. اندازه پارچه می‌تواند از ۴۵ سانتی‌متر تا ۷۲-۶۸ سانتی‌متر باشد.

اگرچه فوروشی‌کی به تدریج پس از دوران جنگ و رواج نایلون‌های پلاستیکی برای خرید، رو به کاهش نهاد اما در سال‌های اخیر به منظور حفظ محیط زیست دوباره مورد توجه قرار گرفته و هنوز در بعضی جاها برای پیچیدن، انتقال ظرف‌های غذا و در نهایت سفره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با کمی تمرین از این هنر برای درست کردن کیف و کادو کردن وسایل استفاده کنید.

http://en.wikipedia.org

منبع: همشهری آنلاین