ایسنا نوشت: pسین محمدی اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان که عرضه و تقاضا برای حلیم افزایش مییابد، فعالیتهای داخل صنفی نیز افزایش مییابد. ازاینرو واحدهای غیرمجاز که کبابی نیستند و تخصصی در پخت حلیم ندارند و بهداشت را رعایت نمیکنند به پخت و پخش حلیم روی میآورند.
وی تصریح کرد: پخت این نوع حلیم در حاشیه تهران بدون رعایت هیچ بهداشتی صورت میگیرد و با قیمتی بسیار ارزان در تهران پخش میشود که در سال گذشته به دلیل مصرف این نوع حلیم بسیاری از مردم دچار بیماری شدند.
او درباره قیمت حلیم و آش بیان کرد: هر کیلو حلیم درجه یک 7000 تومان، آش شلهقلمکار 6000 تومان، آش رشته 5000 تومان، شلهزرد 7000 تومان و حلوا 6000 تا 7000 تومان به فروش میرسد.
رییس اتحادیه فروشندگان آش، حلیم، کباب افزود: همچنین هر پرس حلیم و آش که وزنی در حدود 400 گرم دارد با قیمت 4000 تومان به فروش میرسد.
محمدی ادامه داد: هر سیخ کباب کوبیده گوسفندی 100 گرمی 3500 تومان، جوجه کباب 300 گرمی 9000 تومان، جنچه و برگ 200 گرمی 15 هزار تومان، شیشلیک 400 تا 450 گرمی 25 هزار تومان، جوجه با استخوان 10 هزار تومان، کباب بختیاری 8000 تومان، کباب قفقازی 9000 تومان، کباب یونانی 15 هزار تومان و کباب اصیل جاسبی 9500 تومان قیمتگذاری شده است.
رییس اتحادیه فروشندگان آش، حلیم، کباب در پایان تاکید کرد: این قیمتها قیمتهای مصوب اتحادیه بوده و در ماه مبارک رمضان نیز این قیمتها اعمال خواهد شد.