تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲

همشهری آنلاین: لیمو‌ترش خاصیت آنتی‌اکسیدانی چای سبز را پنج برابر افزایش می‌دهد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، افزودن آب لیمو‌ترش به چای سبز خاصیت آنتی‌اکسیدانی این نوع چای را 500 درصد افزایش می‌دهد.

چای سبز مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد، اما وقتی این نوع چای به هنگام داغ بودن مصرف شود، بخش زیادی از آنتی‌اکسیدان‌های آن پیش از آن که بتواند به خون انسان وارد شوند، از بین می‌روند.

نتایج تحقیقات پژوهشگران نشان می‌دهد با افزودن مقادیری آب لیمو‌ترش به چای سبز میزان حفظ آنتی‌اکسیدان‌های این نوع چای در مقایسه با موقعی که آب لیمو‌ترش به آن افزوده نمی‌شود، پنج برابر می‌گردد.

ویتامین C موجود در لیمو‌ترش سبب محافظت از آنتی‌اکسیدان‌های چای سبز در هنگام هضم آنها می‌شود. در واقع، افزودن لیمو‌ترش به چای سبز خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن را افزایش می‌دهد.

 

منبع: همشهری آنلاین