مواد لازم برای 8 نفر:
شکر: 100 گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
طالبی متوسط و خوب رسیده: 2 عدد
آب نصف یک لیمو
روش تهیه:
• شکر، وانیل و نصف پیمانه آب را درون یک قابلمه بریزید و آنها را به آرامی بجوشانید تا شکر آن حل شده و تبدیل به شربت شود.
• طالبیها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و با قاشق گوشت درون آن ها را خارج کرده و بر روی یک تخته برش بریزید و با چاقو آنها را به صورت قطعات ریز درآورید و یا با دستگاه غذاساز آنها را درشت خرد کنید.
• شربت شکر و طالبیهای خرد شده را همراه با آب لیمو درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را بدون درب به مدت یک ساعت درون فریزر قرار داده تا لبههای مخلوط یخ بزند ( حدود یک ساعت) سپس با استفاده از یک چنگال لبههای یخ زده را به سمت مرکز ظرف آورده و خوب هم بزنید و ظرف را دوباره درون فریزر قرار داده و بگذارید دوباره کریستالی شود. این عمل را چند بار تکرار کرده و هر بار به مدت نیم ساعت درون فریزر قرار دهید تا کل گرانیتا کریستالی شود. تهیه این دسر خوشمزه حدود 3 ساعت طول میکشد.
• این دسر باید به صورتی تهیه شود که چنگال به سختی درون آن فرو رود.
http://www.bbcgoodfood.com