تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳

همشهری آنلاین: اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.

شاید در نگاه اول مثلاً اضافه کردن شلغم، کدو حلوایی،هویج و غیره به دسر به نظرتان نشدنی بیاید اما کار نشد ندارد. می‌توانید این سبزیجات پرخاصیت را به دسرهایتان اضافه کنید و از خواص آن بهره ببرید. با ما باشید.

آووکادو

البته آووکادو جزو میوه‌ها محسوب می‌شود. پوره‌ی این میوه‌ی چرب یکی از بهترین جایگزین‌های کره محسوب می‌شود. می‌توانید از آن برای تهیه‌ی پودینگ شکلاتی یا در ترکیب دسرهای خامه‌ای، کیک‌ها و مافین استفاده کنید. پتاسیم موجود در آووکادو بیشتر از موز است و از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.

لوبیای کنسروی

لوبیا را آبکش کرده و پوره کنید. می‌توانید برای تهیه‌ی کیک و مافین‌ها از این پوره استفاده کنید. لوبیای سفید طعم خنثی دارد که برای هر نوع استفاده‌ای مناسب است. یادتان باشد که همه‌ی انواع لوبیاها سرشار از آهن هستند و به گردش اکسیژن در خون کمک می‌کنند.

شلغم، هویج، کدو حلوایی، سیب‌زمینی شیرین

هر کدام از این سبزیجات را که بیشتر دوست دارید رنده و در ترکیب کیک و مافین استفاده کنید. تمام این سبزیجات سرشار از بتاکاروتن هستند که برای سلامتی چشم‌ها بسیار مفیدند.

پوره‌ی کدو حلوایی

کدو حلوایی را پوره کنید و به بیسکویت‌ها، کیک، تارت ها، مافین و کرپ‌های خانگی‌تان اضافه کنید.

کدو حلوایی طعم خوبی به دسرهایتان می‌دهد و یک ماده‌ی غذایی کاملا سالم است.

کدو مسمایی

کدو را ریز رنده کنید و در ترکیب کیک، مافین و تارت‌های میوه‌ای استفاده کنید. این کدو سرشار از فولات و ویتامین B است که نقش موثری در سلامت خانم‌های باردار و شیرده دارد.

منبع: selection.ca

منبع: همشهری آنلاین