به گزارش ایرنا ، دکتر ˈرضا ملک زادهˈ در آیین آغاز ساخت بیمارستان سرطان شناسی در شیراز و همزمان با عید مبعث افزود: 50 درصد از سرطانها قابل پیشگیری، و 50 درصد نیز پس از ابتلا قابل درمان است.
وی گفت: فعالیت بیمارستان سرطان در شیراز ، باید در راستای آموزش ، پیشگیری و درمان برنامهریزی شود.
وی با اشاره به اینکه چاقی و نبود تحرک مهمترین عامل ابتلا به سرطان در کشور است، اظهارکرد: با راه اندازی این بیمارستان در استان فارس، میتوان به تربیت نیروی انسانی متخصص برای کار در جهت پیشگیری پرداخت.
استاندار فارس نیز در این آیین، این بیمارستان را یکی از حلقه های تقویت فارس در عرصه پزشکی دانست.
ˈسید محمد احمدیˈ افزود: شیراز از قطبهای پزشکی کشور است، و میتواند در عرصه توریسم سلامت نقش مهمی ایفا کند.
وی اظهارکرد: همواره در کنار دست اندرکاران عرصه سلامت در استان هستیم و از وقف همگانی در احداث این بیمارستان حمایت میکنیم زیرا مردم فارس همیشه در امور خیریه پیش قدم بوده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز گفت: این بیمارستان با 100 تخت در قالب وقف مشارکتی احداث میشود.
دکتر ˈمحمد هادی ایمانیهˈافزود: هزینه احداث این بیمارستان یک هزار میلیارد ریال است، و اگر هر نفر از مردم فارس 200 هزار ریال در این کار مشارکت کند هزنیه آن تامین میشود.
وی اظهارکرد: در زمینه وقف مشارکتی هر کسی با هر سرمایهای می تواند در این امر نیکوکارانه مشارکت داشته باشد.
وی گفت: زمین این بیمارستان در مرکز آموزشی پزشکی درمانی پیوند اعضای ابن سینا واقع است و به عنوان بنیاد سرطان جنوب کشور، در شهر شیراز احداث میشود.
وی ادامه داد: این بیمارستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره اوقاف استان فارس، با زیربنای 700هزار مترمربع احداث، و برای آن 500 تخت بیمارستانی پیشبینی شده است.
دکتر ایمانیه بیان کرد: اوراق وقف مشارکتی برای احداث این بیمارستان به صورت 50 ، 100 و 200 هزار تومانی منتشر میشود که بر این اساس هر شهروند میتواند به میزانی که توانایی دارد در این اقدام خیرخواهانه مشارکت کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه آمار ابتلای به سرطان رو به افزایش است، گفت: 40تا 50 درصد سرطانها با آموزش و انتقال روشهای علمی قابل پیشگیری است و در این مرکز هم تصمیم بر این است که بر آموزش و پیشگیری تاکید شود.