این ماده معدنی به تنظیم قندخون، حفظ سلامت غده تیروئید و بهبود کیفیت خواب کمک میکند اما گنجاندن بیش از حد آن در رژیم غذایی عوارضی همچون بالارفتن فشارخون، سکته مغزی، نارسایی قلبی و بیماریهای دیگر را متوجه فرد میسازد.
به گزارش مدیکال دیلی، پزشکان برای تامین نمک مورد نیاز بدن و جلوگیری از مصرف بیش از حد آن نکات زیر را توصیه می کنند:
- خودداری از مصرف غذاهای آماده و فرآوری شده: در تولید این نوع مواد خوراکی مقدار زیادی نمک استفاده میشود تا سلامت آنها حفظ شود به همین دلیل مصرف این نوع خوراکیها توصیه نمیشود.
- مصرف غذاهای حاوی فیبر خوراکی زیاد: مواد خوراکی حاوی فیبر بالا و میزان سدیم پایین احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و چاقی را کاهش میدهد. این نوع مواد نه تنها برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند بلکه فشارخون را نیز پایین میآورند.
- افزودن دیگر ادویهجات به مواد خوراکی: استفاده از دیگر افزودنیها و طعمدهندههای مفید میتواند به مزهدار شدن غذا کمک کند.