به گزارش ایرنا، دكتر غلامعلی حداد عادل در جلسه 86 شورای تحول و ارتقای علوم انسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت: موضوع «زن و خانواده» در بسیاری از مؤلفههای اجتماعی مانند عفاف، ازدواج، و جمعیت تأثیرگذار است؛ به همین دلیل باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی افزود: با توجه به این حساسیتها، «رشته مطالعات زنان و خانواده» به طور ویژهای در شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد توجه قرار گرفت و با عنایت به برخی از مبانی غربی و غیر اسلامی در سرفصلهای این رشته، کار در این بخش از حساسیت ویژهای برخوردار است.
رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی ادامه داد: تأسیس رشته «مدیریت خانواده» به منظور آموزش نحوه اداره مطلوب خانواده به عنوان اصلیترین هسته شکلدهنده اجتماع یک ضرورت است و در این رشته باید مباحثی مانند اخلاق در خانواده، بهداشت روانی در خانواده و مدیریت اقتصادی خانوار تدریس شود.
حداد عادل گفت: جهتگیری تربیت دانشجو در رشته «مطالعات زنان و خانواده» باید تربیت افرادی باشد که بتوانند از مبانی فلسفی نظام حقوق زن و خانواده در اسلام دفاع کنند.
بر طبق اين گزارش، اعضای شورای تحول و ارتقای علوم انسانی در اين جلسه با توجه به مباحث مطرح شده پیرامون موضوع سرفصلهای رشته علوم سیاسی، بر لزوم اجرای مصوبات شورای تحول و ارتقا در کنار توجه به نظرات اساتید این رشته تأکید کردند.
محمد اسحاقی دبیر کارگروه رشته مطالعات زنان و خانواده نيز گفت: بازنگری در سرفصلهای رشته مطالعات زنان در خانواده، بر پایه فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر نقد تفکرات فمینیستی و تبیین نظریه مترقی اسلام در این زمینه، انجام شده است.
وی افزود: با توجه به ظرافتهای موجود در موضوع خانواده و نقش محوری زن در خانواده، تمام سعی ما بر این بوده که استحکام بنای خانواده و ارائه راهکار علمی برای تحقق این هدف در همه ابعاد این رشته جاری باشد.