به گزارش سرویس ايسنا، موسسه سلامت محیط زیستی لندن اعلام کرده است که در واقع کاهش میزان غذاهای سرو شده در رستورانها، صرفه جویی قابل توجهی را برای فروشگاههای مواد غذایی و شرکتهای تهیه غذا موجب میشود. این کارشناسان معتقدند حجم وعدههای غذایی سرو شده در رستورانها بسیار زیاد است و به دنبال آن میزان مصرف غذا از سوی مردم نیز بالا میرود.
بسیاری از انجمنها در زمینه کاهش اتلاف مواد غذایی توسط مصرف کنندگان تلاش کردهاند اما موسسه سلامت محیط زیستی لندن اعلام کرده است که به جای تاکید بر مصرفکنندگان، اولویت با تغییرات در صنایع غذایی است چرا که امکان اعمال کنترل بر این صنایع بیشتر است.
به گزارش اورنج نیوز، در واقع رستورانهای کوچک و متوسط حتی با کاهش اندک گوشت و موادغذایی مصرفی دیگر میتوانند بسیاری از هزینههای خود را کاهش دهند که روی هم رفته این هزینهها مقدار کمی نیست.