دكتر مجيد حاجيفرجي گفت: با توجه به جنبههاي مختلف تكنولوژيكي و تغذيهاي، استفاده از روغن پالم در محصولات لبني مختلف، در جلساتي كه با حضور نمايندگان انستيتو در انجمن صنايع لبني و با حضور نمايندگان سازمانهاي مختلف برگزار شد، مقرر شد انستيتو با همكاري دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملي استاندارد نسبت به بررسي كارشناسي و پيشنهاد جداول پروفايل اسيدهاي چرب مورد قبول فرآوردههاي لبني مختلف اقدام كند.
رئيس انستيتو تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي كشور افزود: از ساير تصميماتي كه در جلسات برگزار شده در انجمن صنايع لبني اتخاذ شد ميتوان به ممنوعيت استفاده از پالم استئارين و پالم كرنل در مغز (ميكس) بستني تا اطلاع ثانوي اشاره كرد. از سوي ديگر، پيشنهاد شد تا با انجام پروژههاي تحقيقاتي با همكاري انستيتو و انجمن صنايع لبني، امكان جايگزيني چربيهاي گياهي مناسب با روغن پالم در محصولات لبني مختلف (از جنبههاي تكنولوژيكي، ارزيابي حسي و تغذيهاي) بررسي شود.