علی حسینی در گفتوگو با فارس در مورد راههای درمان خشکی پوست با استفاده از طب سنتی گفت: برخی گیاهان و سبزیها برای کاهش خشکی پوست کاربرد دارند مثلاً نعناع به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی خارش و خشکی پوست را برطرف میکند.
وی ادامه داد: ریحان نیز برای رفع جوش و لکهای پوستی موثر است و خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی دارد.
این متخصص طب سنتی گفت: گیاه رزماری با خاصیت تقویتکنندگی و ضدعفونیکنندگی جریان خون را در مویرگهای خون بهبود میبخشد که برای تازگی پوست توصیه میشود.
حسینی افزود: گیاه آویشن که به یک گیاه ضدباکتری قوی معروف است برای مقابله با آکنه و اگزمای عفونی مفید است و مصرف آن در فصل پاییز و زمستان توصیه می شود.
وی تصریح کرد: همچنین مصرف گیاه بابونه با خاصیت ضدقارچی، نرم کنندگی و پاککنندگی یکی از بهترین گیاهان برای مقابله با التهاب و آرام کردن پوست است.
این متخصص طب سنتی افزود: همچنین استفاده از برخی ماسکهای طبیعی برای درمان خشکی پوست کاربرد دارند ماسک عسل و روغن بادام یکی از آنهاست.
برای تهیه این ماسک باید 2 تا 3 قاشق غذاخوری عسل طبیعی را با 3 تا 4 قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین مخلوط کرد و روی حرارت گذاشت تا کمی گرم شود.سپس مقدار بسیار کمی بابونه به آن افزود. این ماسک باید به مدت 30 دقیقه روی نواحی خشک پوست بماند.
حسینی گفت: برای درمان خشکی پوست در پاییز و زمستان باید از میوههای این فصل کمک گرفت مثلا میتوان از خرمالوی رسیده برای تهیه ماسک پوست استفاده کرد.در این ماسک یک قاشق روغن زیتون را با خرمالو مخلوط و روی پوست میتوان گذاشت.