اداي احترام سودربرگ به فيلم نوآر, سودربرگ و موقعيت پسامدرن, سودربرگ: يك سينماي فلسفي از جمله مولفههايي هستند كه در پرونده اين كارگردان مورد بررسي قرار گرفتهاند.
اما موضوع جالب و بحثبرانگيز خشونت در سينماي ايران محور اين شماره مجله در بخش سينماي ايران است. در ميزگرد خسرو سينايي, ابوالحسن داوودي, خسرو معصومي و جواد طوسي و يادداشتهاي عباس بهارلو, محمدعلي سجادي, اميد روحاني و... انواع خشونت از خشونت اجتماعي تا خشونت خانگي و ... به تفصيل مورد بحث و بررسي قرار گرفته است.
سينماي مستند مجله اما اين شماره منوچهر انور و مستندهاي او را محور قرار داده و در مصاحبه با او و يادداشتهاي محمدرضا اصلاني و فرشاد فدائيان بر شخصيت فرهنگي انور متمركز شده است.
اما بخش ادبي مجله, اين شماره مبحث مهم بينامتنيت را برگزيده است و اين موضوع با مباحث تئوريك و كارگاهي در ميزگرد عباس پژمان, شيوا ارسطويي, مهسا محبعلي و مقالههاي احمد آرام, احمد اخوت, مشيت علايي, محمدرضا كاتب, مهدي غبرائي, محمد كشاورز و... پي گرفته شده است.
از خواندنيترين بخشهاي مجله اما مصاحبه اختصاصي با ماريو بارگاس يوسا و پروندهاي پيرامون اوست. گفتوگو با زاون قوكاسيان در مورد سينماي آزاد و گفتوگو با محمد چرمشير و داستان نهنگ از محمد بهارلو را از دست ندهيد.