برداشتی از فرمان حضرت علی (ع) به مالک اشتر و عصر ضحاک دو کتابی هستند که بهتازگی از سوی انتشارات مؤسسه گلآقا که سال 1378 آغاز به کار کرد، بهچاپ رسیدهاند.
کتاب اول، پایاننامه دوره لیسانس کیومرث صابری فومنی است، که در بخشهای تاریخ مختصر اسلام، جامعه اسلامی در زمان خلافت علی (ع)، قدرت الهی، حقوق فردی، حکومت والی، شورای حکومت و مسائل بینالمللی در 72 صفحه و شمارگان 2250 نسخه بهچاپ رسیده است.
کتاب تحقیقی است بر مفاد نامه معروف حضرت علی (ع) به مالک اشتر، که کیومرث صابری در سال 1345 آنرا انجام داده و نخستینبار در سال 1357 منتشر شده است.
کیومرث صابری فومنی (گلآقا) با کنکاش در این فرمان تلاش کرده است تا چارچوب و ساختار و ارکان حکومت اسلامی را تبیین کند و مشخصات آن را مورد تحلیل قرار دهد.
اما عصر ضحاک برداشتی از داستان کاوه و ضحاک فردوسی است. بنا بر نوشته صابری در مقدمهی کتاب، نخستینبار در سال 1352 تعدادی از هنرجویان هنرستان صنعتی کارآموز نارمک، به تعدادی محدود و در اختفا این نوشته را تکثیر و منتشر کردند. سپس در سال 1357 حروفچینی متن پایان یافت و کتاب آماده چاپ بود، که امام [ره] آمد و انقلاب پیروز شد و کارهای واجبتر، چاپ کتاب را از یاد برد.
پادشاهی و عهد خفلت جمشید در برابر یزدان، شناسنامه ضحاک، ضحاک و عصر ظلم، دو تن گمنام؛ منجی نیمی از قربانیان، سرنوشت محتوم ظالمان تاریخ، افتخار آغاز مبارزه مخصوص پابرهنههایی است که در متن خطر جان بر کف در مقابل ضحاک میایستند، این تودهی به خوابرفتهی عصر ضحاک چگونه به فکر قیام افتادند؟، و موبدان بیش ازهر کس باید بدانند ضحاک دشمن عدالت است، فصلهای این کتاب 60صفحهیی هستند، که در شمارگان 2250 نسخه منتشر شده است.