تیتر سه زیرسرویس
-
کتاب جدید استاد شعر و ادبیات استاد محمدرضا شفیعی کدکنی منتشر می شود
کتاب «مقاماتِ حاتمی: مناقِب ضیاءُالدین حاتمیِ جُوَینی» با تصحیح و تعلیقات محمدرضا شفیعی کدکنی منتشر میشود.
-
۲۰۶ هزار تومان میانگین قیمت کتاب جدید در آبان ۱۴۰۳
آﻣﺎر ﻧﺸﺮ ﻛﺘﺎب در آﺑﺎنﻣﺎه ۱۴۰۳ و ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ این آمار با مجموعه دادههای آماری آبانماه سال گذشته، واقعیتهایی را در بازار نشر ایران نشان میدهد که از جهات گوناگون قابل توجه است.
-
نویسنده و منتقد مطرح درگذشت
دیوید لاج، نویسنده و منتقد شناخته شده و مطرح ادبی اهل بریتانیا در ۸۹ سالگی درگذشت.
-
بازگشت دیوار مهربانی کتاب | «کتابستان» و «بیت الحکمه» فعال شدند
گروههای کتابخوانی«بیت الحکمه» و «کتابستان» که هر کدام میزبان افراد زیادی از اهالی کتاب هستند، فضایی را فراهم کرده اند که کتاب های مختلف با سهولت بیشتری در اختیار اعضای گروه ها قرار گیرد.
-
گفتوگو با معصومه میرابوطالبی به بهانه رونمایی از تقریظ رهبری بر کتاب«معبد زیرزمینی»
مقنی یزدی که مهندس کانالهای جنگی شد | تقریظ رهبری بر کتاب «معبد زیرزمینی»
کتاب«معبد زیرزمینی» به قلم معصومه میرابوطالبی، با محوریت زندگی شهید غلامحسین رعیت رکنآبادی تالیف و منتشر شده و این کتاب به تازگی مفتخر به تقریظ مقام معظم رهبری شده است.
-
نوابغی که نادیده گرفته شدند
با وجود آثار جاودان و تأثیرات عمیق بر دنیای ادبیات، برخی از برجستهترین نویسندگان تاریخ هرگز موفق به دریافت جایزه نوبل نشدند، نویسندگانی که با توجه به سهم آنها در ادبیات جهان، شایسته این افتخار بودند.
-
بزرگترین کتابخانه دانشگاهی ایران چگونه شکل گرفت؟ | ایرج افشار سنگ بنای این کتابخانه را محکم گذاشت
انتخاب حجتالاسلام رسول جعفریان، پژوهشگر و نویسنده حوزه تاریخ و روحانی شیعه به عنوان رییس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و تامین منابع علمی دانشگاه تهران، در روزهای اخیر، بار دیگر نام کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران را در صدر اخبار حوزه فرهنگ قرار داده است.
-
دستکاری در رسانههای اجتماعی چگونه اتفاق میافتد؟ | چهار روایت از چالشهای جدید حوزه رسانه
انواع مختلف شبکههای اجتماعی در سالهای اخیر به عنوان حوزه تازه و نسبتا پرمخاطب در ساحت رسانهها قد علم کرده و در مواردی به عنوان رقبای جدی رسانههای قدیمی همچنین روزنامه و رادیو تلویزیون ظاهر شده و فضای تازهای را به وجود آوردهاند.
-
دکتر خانیکی: جامعه بسته مستعد اخبار جعلی است | همه باید علیه اخبار جعلی متحد شویم
دکتر خانیکی گفت: تا ترجمه ما قوی نباشد، تألیف ما قوی نخواهد بود، تا وقتی که آثار کمک کننده در مطالعه تطبیقی ترجمه نشوند، ما نمیتوانیم بگوییم که خودمان حرفی برای گفتن داریم. به همین دلیل میگویم که وزارت ارشاد و ناشران باید ترغیب شوند که کتابهای اصلی ترجمه و بعد منتشر شوند.
-
زنی که تا پایان عمر عاشق شاعر مشروطه ماند | او فقط عکسم را دیده بود
پدرم مردی روشنفکر و فرهنگدوست بود. از من خواست که زبان انگلیسی بیاموزم، به مدرسه آمریکاییها رفتم. در واقع من اولین ایرانی بودم که در این مدرسه به تحصیل پرداختم.