به گزارش مهر، دكتر غلامعلی حداد عادل در مراسم سالگرد شهادت شهید احمدی روشن در دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به همزمانی این مراسم با نهم دی ماه، با بیان اینکه به این علت 9 دی را مدام یادآوری میکنیم که یادمان نرود چه اتفاقی افتاد، اظهار داشت: در میان همه حوادث قبل از 9 دی و در دوران فتنه آنچه بیش از همه گزنده بود تهمت تقلب به این نظام بود و نمیدانم که خدا چگونه از این تهمت خواهد گذشت و از همان زمانی که این مسئله مطرح شد این سوال برای من پیش آمد که یا در این انتخابات تقلب شده است یا نه؛ اگر تقلب شده باشد و دلایل آن ارائه و اعلام شود صداقت نظام برای پیگیری موضوع اثبات میشود و اگر مشخص شود که تقلبی نشده است پاکی نظام اثبات میشود.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: در آن زمان حدود 5 تا 6 روز آقای ابوترابی را نزد این آقایانی که مدعی تقلب بودند فرستادیم و گفتیم اگر دلیلی برای بروز تقلب دارند اعلام کنند. با اینکه این آقایان چندین مرتبه نرم شدند اما افرادی که از این اینها فتنهگرتر بودند رأی آنها را میزدند! شورای نگهبان هم اعلام کرد که هر کدام از صندوقها را میخواهید با حضور دوربینهای صدا و سیما بازشماری میکنیم اما نتیجه درخواستها و کارهای این آقایان این طور شد که فردی که در دوران امام نخست وزیر بود و فرد دیگری که رئیس مجلس بود به دنیا اعلام کردند که نظام دینی در رای مردم تقلب کرده است.
حداد عادل يادآور شد: اگر به سال 88 برگردیم ملاحظه میکنیم که بعد از انتخابات یک نوع ذوقزدگی عجیب برای دشمنان ایجاد شد و دنبال این افتادند تا با القای تقلب در انتخابات، تودههای مردم را با خود همراه کرده و به خیابانها بیاورند. در آن روزها که ماهوارههای خارجی را بررسی میکردیم میدیدیم که هر یک ربع یک بار گزارشی از یکی از خیابانهای تهران پخش میکنند که باعث نگرانی دوستداران انقلاب در منطقه شده بود.
وی ادامه داد: اما این ذوقزدگی فقط یک هفته و تا زمان نماز جمعه رهبر معظم انقلاب تداوم یافت و بعد از آن از میان رفت. یکی از سفرای ما - در کشوری که از قضا با ما دشمن نیز هست - در همان روزها برای من تعریف میکرد که تا پیش از نماز جمعه رهبر انقلاب مدتها از وزارت خارجه کشور محل ماموریت تقاضای ملاقات میکردیم اما به ما وقت ملاقات نمیدادند و مدام اخبار حوادث تهران را پخش میکردند اما تنها یک ساعت پس از پخش نماز جمعه رهبر معظم انقلاب از طرف وزارت امور خارجه آن کشور با ما تماس گرفتند و وقت ملاقات دادند.
حداد عادل با اشاره به مایوس شدن دشمنان از همراهی مردم با فتنه ادامه داد: پس از این مرحله به این نتیجه رسیدند که طرحی با عنوان انقلاب رنگین یا انقلاب مخملی به نتیجه نرسیده به همین دلیل سراغ تشدید تحریمها رفتند و مقدمات تشدید تحریمها نیز این حرکت رسانهای و غوغای خبری بود که ایران تلاش کرده سفیر عربستان را در آمریکا ترور کند و حدود یک هفته فضای رسانهای و روانی سنگینی را علیه ایران ایجاد کردند و بلافاصله پس از آن با بررسی پروندههای هستهای ایران در دورههای امنیت تحریمها را تشدید کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تاکید کرد: دانشجویان رابطه تشدید تحریمها و فتنه را خوب بدانند و بررسی کنند؛ تمرکز بر روی این مسئله هستهای بعد از آن اتفاق افتاد که طرح قبلی برای همراه کردن تودههای مردم به بهانه تقلب به نتیجه نرسید و در همین مسیر بود که شهدای هستهای را تقدیم انقلاب کردیم.
حداد عادل در ادامه با بیان اینکه با ترور دانشمندان هستهای تعریف جدیدی از مقوله شهادت در انقلاب ما و در جامعه دانشگاهی ایجاد شد، گفت: شهدای هستهای که شهادتشان به خاطر کار علمی آنها بود در منظومه انقلاب جایگاه ویژهای پیدا کردند.
وی با اشاره به دو هدف دشمنان از این ترورها تصریح کرد: دشمن با این ترورها ابتدا به دنبال فشار بر نظام برای عقبنشینی و دوم به دنبال ایجاد وحشت در دل دانشجویان بود تا پروژه هستهای از جهت نیروی انسانی ضربه بخورد اما شاهد بودیم که فقط یک روز از پس شهادت شهید احمدی روشن سیل درخواستهای دانشجویان برای ورود به این حوزه و رشته شروع شد.
مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با طرح این سوال که فلسفه تلاش برای رسیدن به سوخت 20 درصد چه بود، اظهار داشت: در دانشگاه تهران یک مرکز اتمی داریم که مربوطه به دهه 30 است و برای تولید رادیو دارو در این مرکز نیاز به اورانیوم با غنای 20 درصد داریم. پیش از این با نظارت آژانس این سوخت خریداری میشد و در اختیار این مرکز اتمی قرار میگرفت تا اینکه در آخرین مرحله درخواست برای خرید، کشورهایی که الآن اسم خود را 1+5 گذاشتهاند اعلام کردند که سوخت با غنای 3.5 درصد را بدهید تا برایتان به غنای 20 درصد برسانیم.
حداد عادل با بیان اینکه نسبت این دو نوع سوخت یک به 10 است ادامه داد: به عنوان مثال برای 40 کیلوگرم سوخت با غنای 20 درصد باید 400 کیلوگرم اورانیوم 3.5 درصد را بدهیم اما آنها همه سوخت 3.5 درصد ما را یک جا درخواست کردند که این باعث شد تا مقام معظم رهبری مداخله کرده و مخالفت کردند و توضیح این ماجرا نیز مشخص بود.
وی تصریح کرد: آنها میخواستند تمام اورانیوم غنی شده ما را بگیرند و سپس اعلام کنند که ایران دیگر هیچ سوختی ندارد. در حالی که ما حاضر بودیم به اندازه بدهیم و به اندازه نیز دریافت کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: پس از این مرحله بود که دانشمندان خود ما از جمله شهید شهریاری دست به کار شدند و آنها نیز باور نمیکردند که ایران توان دستیابی به سوخت 20 درصد را داشته باشد تا روزی که در مقابل دوربینها میلههای سوخت در رآکتور اتمی تهران قرار گرفت و کار به قدری توسعه یافت که سالانه 80 هزار نفر از مردم ما از تولیدات رادیو داروهای این مرکز استفاده میکنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شعور دانشگاهی مخاطب سخنان من است، ادامه داد: انرژی هستهای و سلاح هستهای برای دشمنان بهانه است وگرنه اسرائیل امروز صاحب بزرگترین زرادخانههای هستهای است که عزیزدردانه آمریکا نیز هست و در این 60 سال نیز بزرگترین جنگها را همین اسرائیل به راه انداخته است. در واقع داستان هستهای را بهانه کردهاند برای مقابله با اصل انقلاب.
حداد عادل افزود: ایران هم اعتنایی به این فشارها نکرده و اقتدار خود را به دست آورده است و امروز هم انتظار ما از مذاکرهکنندگان هستهای این است که در پای میز مذاکره اقتدار ما را حفظ کنند و ان شاء الله حفظ خواهند کرد.
وی با اشاره به صبر و استقامت خانوادههای شهدای هسته ای به ویژه پدر و مادر شهید احمدی روشن گفت: مادر شهید احمدی روشن با سخنرانی خود در روز تشییع جنازه این شهید در خیابان انقلاب، به تنهایی کار یک رسانه را برای روشن بخشی و دلگرمی دادن به جوانها ایفا کرد.