آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: يك ساعت
مواد اولیه برای 4 نفر:
سیب: 4 عدد (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت يك ساعت)
خامه: 235 گرم (خامه پر چرب)
نمک: يك چهارم قاشق چایخوری
عسل: يك فنجان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
* سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیبها یک سیخ چوبی فرو کنید.
* داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.
* تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
* سیبهای خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیبها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
www.sooran.com