به گزارش فارس، دكتر سورنا ستاری رئیس هئیت امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران گفت: همان طور که تا کنون اعطای کرسی پژوهشی، گرنت، پسا دکترا و تسهیلات برای اساتید و محققان جوان از طریق صندوق حمایت از پژوهشگران انجام شده است، میتوان بخشهای دیگری را نیز به صندوق سپرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری افزود: شبکهای از محققان با رزومه و سوابق علمی و اجرایی آنان، در صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران ایجاد شود تا پروژههای تحقیقاتی مطابق با نیازهای کشور توسط آنان صورت گیرد.
ستاری همچنین بر ضرورت همکاریهای بیشتر ستادهای راهبری توسعه فناوری معاونت علمی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد و افزود: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی به عنوان بنیاد ملی علم ایران، باید سفارشدهنده پروژههای تحقیقاتی که بر اساس نیازهای کشور اولویتبندی شدهاند، به محققان یا تیمهای تحقیقاتی و پژوهشی باشد.
رئیس هیئت امنای صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد: باید نوع نگاهمان نسبت به پژوهش را تغییر دهیم و بدانیم که اگر فعالیتهای پژوهشی درست هدایت شود، دانشگاهها و مراکز علمی میتوانند تولیدکننده ثروت باشند.
وی همچنین به تقویت ارتباطات بینالمللی صندوق حمایت از پژوهشگران اشاره کرد و افزود: ارتباطات بینالمللی بویژه با ایرانیان خارج از کشور باید تقویت شود و با جذب متخصصان، میتوان از ظرفیت علمی آنان در راستای رفع نیازهای کشور و اولویتهای پژوهشی استفاده کرد.