دکتر زهرا عبداللهی در گفتوگو با ايسنا، از اقدام وزارت بهداشت جهت کاهش قند موجود در نوشابهها خبر داد و گفت: در دفتر بهبود تغذیه از بهمن ماه سال گذشته کار با صنایع نوشابه را آغاز کردیم و در این مدت جلسات متعددی جهت بازنگری و کاهش میزان قند در نوشابههای گازدار داشتیم.
قند نوشابههای گازدار 10 درصد کاهش مییابد
وی با بیان اینکه نوشیدنیهای دارای قند افزوده مانند نوشابههای گازدار، آبمیوههای صنعتی، حتی شیرهای طعمدار و... منجر به اضافه وزن، دیابت، چاقی و پوسیدگی دندانها میشوند، تصریح کرد: امسال در ادامه کار با صنایع، استاندارد میزان قند موجود در نوشابهها تصویب شد که 10 درصد از میزان قند نوشابههای گازدار کاهش یابد.
بازنگری در قند آبمیوههای صنعتی و شیرهای طعمدار به زودی
عبداللهی گفت: بعد از این، کار را با آبمیوههای صنعتی و شیرهای طعمدار ادامه میدهیم چراکه میزان قند افزوده به این مواد نیز باید مورد بازنگری قرار گرفته و کاهش یابد.