به گزارش ایسنا، سرهنگ مرادعلی محمدی در نشستی در این خصوص گفت: حماسه تاریخی پاوه منبعث از پیام ملکوتی امام خمینی(ره) است که همچون نفس مسیحایی، پاوه را صحنه اتحاد و همدلی نیروهای انقلابی کرد.
وی گفت: مردم خداجوی شهرستان پاوه هرگز اقدامات مذبوحانه و کینهتوزانه ضدانقلاب خبیث و رشادتهای دلیر مردان و شیر زنان را در این حماسه از یاد نخواهند برد و این مهم برای همیشه تاریخ همچون نگینی درخشان بر انگشتری تاریخ خواهد درخشید.
محمدی افزود: مراسم گرامیداشت حماسه پاوه با مشارکت سپاه استان، اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و ادارات شهرستان پاوه برگزار خواهد شد.
پرویزایده پور فرمانده پاوه نیز حماسه پاوه را زیباترین تصویر دلدادگی مردم و رزمندگان به امام راحل عنوان کرد و گفت: مردم پاوه در لبیک به فرمان تاریخی حضرت امام راحل(ره) در حماسه پاوه و در سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) به شهرستان پاوه ثابت کردند که گوش به فرمان رهبری هستند.
وی گفت: پیشمرگان کرد مسلمان نیز طی دوران دفاع مقدس همچون سدی پولادین در برابر نقشههای شوم ایادی استکبار مقاومت کردند.
سرهنگ نورعلی عبدی فرمانده سپاه پاوه نیز گفت: امنیت امروز اورامانات مدیون دلسوزیهای امام و رهبری، خون شهدا، ایثار رزمندگان و حضور پر افتخار مردم است و حماسه پاوه مردم شهرستان پاوه سند افتخار برای مردم این شهرستان و برگ زرین در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب میشود.
وی افزود: با مشارکت نهادهای انقلابی در استان و شهرستان برنامههای متنوعی برای سالگرد حماسه پاوه تدارک دیده شده است.
مرداد سال 1358 شهر پاوه به محاصره گروهکهای ضد انقلاب درآمد که با مقاومت مردم و ایثار شهید چمران و در پی پیام تاریخی امام(ره) حصر پاوه در هم شکست.