به گزارش خبرنگار مهر، ممکن است بسیاری از افراد در وعده صبحانه خود از میوه یا یک لیوان آبمیوه طبیعی استفاده کنند. در این میان برخی از این افراد از این رژیم غذائی صبحانه برای کاهش وزن و تناسب اندام استفاده کرده و گروهی نیز به جای مصرف میوه یا آبمیوه طبیعی از آبمیوه های کارخانهای استفاده میکنند. پژوهشهای جدید نشان میدهد مورد دوم یعنی استفاده از آبمیوههای غیرطبیعی در رژیم غذایی کاهش دهنده وزن، اثری معکوس داشته و بسیار مخرب است.
مطالعات جدید نشان میدهد که برخی میوهها مانند انواع توتها، انگور و میوههای دیگر قادر به تبدیل چربیهای سفید به چربی قهوهای در بدن هستند که این موضوع میتواند روند سوزاندن چربیها و مصرف کالری را بیشتر کرده و به عنوان یک استراتژی جدید برای پیشگیری و درمان چاقی مورد استفاده قرار گیرد.
مطالعات دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن نشان میدهد که در بین موشهائی که با برنامه غذائی دارای چربی زیاد تغذیه شدند؛ گروهی که از رسوراترول به میزان ۱۲ اونس در روز مصرف کرده بودند، ۴۰ درصد کمتر از سایر موشها دچار اضافه وزن شدند. به گفته پژوهشگران، رسوراترول در بیشتر میوهها وجود دارد.
محققان در این پژوهشها موفق به اثبات تاثیر این ماده در تبدیل چربی سفید به چربی قهوهای و افزایش سوخت و ساز و مصرف کالری مازاد در بدن شدهاند.