اما ميتوان اين غذاها را طوري پخت كه شیرینی مطبوعی داشته باشند، بدون اینکه نیاز مقدار زیادی شکر باشد.
برای اینکه بتوانید میزان قند در دستور غذای خود کاهش دهید، این توصیهها به شما کمک میکند:
- دستور پخت خود را بازبینی کنید و همه قندهایی که را که اضافه میشود، فهرست کنید. حتی قندهایی بهاصطلاح «سالم یا طبیعی» مانند شربت ارگانیک برنج قهوهای، عسل خام یا ملاس را باید جزء قندهای اضافهشده قرار دهید.
- هنگامیکه کیک، شیرینی یا نان میپزید، مقدار کل قند اضافهشده مورداستفاده را 30 تا 50 درصد کاهش دهید.
- بهجای پوشاندن کیک با خامه یا شکر، از قاچهای میوه یا پوره میوه برای مثال موزه لهشده یا سس سیب ساده و شیرین نشده استفاده کنید.
- بهجای شکر، از ادویهای که بدون افزایش کالری باعث تشدید شیرینی میشوند، استفاده کنید. برای مثال از وانیل، دارچین، هل، فلفل شیرین یا جوز هندی استفاده کنید.
- میتوانید میوههای خشکشده شیرین طبیعی مانند خرما یا آلو به همراه ادویه و مقداری آجیل (مغزهای خوراکی) داخل مخلوطکن بریزید تا به شکل خمیر درآیند. از این مخلوط میتوانید بهعنوان کراست در دستور پخت پای سیب یا کیک پنیر استفاده کنید که بهطورمعمول در آن از کراست شیرین شده استفاده میشود.
HealthDay