يك كارگاه با فضاي ۴۰ تا ۵۰متري براي اين كار كافي است. محل مورد نظر شما بايد به شير آب، دستگاه سلفون و ميز كار مجهز باشد و بايد بخشي از سرمايه خود مثلا ۵ تا ۶ ميليون تومان را براي تهيه آنها خرج كنيد. شروع اين كار تخصص چنداني نميخواهد اما بايد بتوانيد ميوههاي خوب را تشخيص دهيد. براي اين كار ميتوانيد از يك كارشناس كشاورزي مشاوره بگيريد. او ميتواند در انتخاب محصول مناسب كمك بزرگي براي شما باشد. توجه كنيد كه براي خريد ميوهها، به سرمايه در گردشي برابر ۳۰ ميليون تومان نياز داريد، اين ميزان درصورتي كه مشتريهاي شما حساب خود را زودتر تسويه كنند به ۱۰ ميليون تومان كاهش پيدا ميكند. براي راهاندازي اين كار نيازي نيست كه حتما چند نفر را استخدام كنيد بلكه ميتوانيد آن را بهصورت خانوادگي نيز انجام دهيد. مجوز اين كسب و كار را سازمان بهداشت و اداره استاندارد صادر ميكنند كه هر يك كارشناسان خود را به محل كار شما اعزام كرده و درصورت مساعدبودن شرايط محل كار، اين مجوز به شما تعلق خواهد گرفت. رعايت نظافت در بستهبندي و همچنين داشتن كارت بهداشت نيروهاي كار از عوامل مهم در اين كسب و كار است.
براي بازاريابي محصولات خود ميتوانيد به فروشگاههاي بزرگ يا زنجيرهاي مراجعه كنيد، معمولا اين فروشگاهها نسبت به فروشگاههاي كوچكتر و محلي استقبال بيشتري از محصولات شما ميكنند. براي تهيه ميوه مورد نياز بايد به بازار ميوه و ترهبار مراجعه كرده و با يك شخص قابل اطمينان قرارداد ببنديد كه خيالتان از بابت تحويل بموقع وكيفيت ميوهها راحت باشد. توجه كنيد كه حتما در متن قرارداد ذكر كنيد كه ميوهها بهطور روزانه، حدود ساعت ۴ تا ۵ صبح به محل كارگاه شما برسد تا حتما تازه باشند. اگر بتوانيد در زمينه پخش و توزيع، خوب عمل كنيد و براي شروع به ميزان ذكرشده، سرمايه داشتهباشيد، ماهانه درآمدي برابر ۲ تا ۳ ميليون تومان خواهيد داشت. براي پيشرفت در اين كسب و كار سعي كنيد حتما با فروشندگان عمده ميوه و ترهبار مشورت كنيد و همچنين براي ارائه محصول به مشتري، صداقت را رعايت كرده و بستهبنديهاي استاندارد بهكار ببريد.