به گزارش خبرگزاری رویترز دکتر کلودیا ویت از مرکز پزشکی دانشگاه چاریت در برلین و همکارانش که این تحقیق را انجام دادهاند در گزارشی در نشریه همهگیری شناسی آمریکا می نویسند:" طب سوزنی باید به عنوان یک گزینه موثر در تدابیر درمانی برای بیماران مبتلا به کمردرد مزمن در نظر گرفته شود."
ویت و همکارانش مینویسند که بیماران برای درمان کمردرد مداوم به طور فزایندهای به شیوههای طب مکمل به خصوص طب سوزنی روی آوردهاند، اما بررسیها در مورد تاثیربخش بودن طب سوزنی نتایج متناقضی به دست داده است.
این محققان برای بررسی اثربخشی و مقرون به صرفه بودن استفاده طب سوزنی همراه با مراقبتهای معمول کمردرد بیش از 11 هزار نفر مبتلا به کمردرد مداوم را وارد تحقیق خود کردند.
در گروه درمانی بیماران در طول یک دوره سه ماهه تا 15 جلسه درمان با طب سوزنی دریافت میکردند و سه ماه پس از آن مورد پیگیری قرار میگرفتند.
پس از این دوره در بیمارانی که در گروه درمان قرار داشتند به طور قابل توجهی نسبت به گروه شاهد کارکرد کمر به حال عادی بازگشته بود و درد تسکین پیدا کرده بود.
طب سوزنی نسبت به مراقبتهای معمول برای کمردرد هزینه بیشتری داشت، اما با توجه به میزان بهبودی در کارکرد بیماران شیوهای مقرون به صرفه به نظر میرسید.