به گزارش روز شنبه ایرنا، دکتر محمد پورزرندی اظهار کرد: در سال 1393، هوای شهر تهران 116 روز در سال ناسالم بوده که این آلودگی یکی از عوامل اصلی مرگ و میر در تهران نیز به حساب میآید.
وی با اشاره به نتایج تحقیقات بینالمللی که نشان میدهد طی 5 سال گذشته آلودگی هواي شهرها در سطح جهانی 8 درصد تشدید است، خاطرنشان کرد: شهروندان شهرهای واقع در کشورهای در حال توسعه بیشترین آسیب را از گسترش آلودگی هوا متحمل میشوند به طوری که امروز بیش از 3 هزار شهر آلوده در بیش از 100 کشور جهان وجود دارد.
رئیس همایش بینالمللی اقتصاد شهری، گسترش حمل و نقل عمومی را مهمترین راهکار برای مقابله با آلودگی در تهران دانست و گفت: خودروها مسئول ایجاد بیش از 65 درصد آلودگی هوا در تهران هستند.
وی افزود: نوسازی و بهسازی زیرساختهای مربوط به بخش حمل و نقل و نیز هوشمندسازی شهر راهکار جدی مقابله با آلودگی هوا در تهران است.
پورزرندی با تاکید بر این که موضوع دیگری که بصورت ریشهایتر در این زمینه باید مورد توجه قرار گیرد مدیریت یکپارچه شهری است، افزود: تعدد سازمانهای متولی ارائه خدمات در شهرها باعث شده که موازی کاری صورت گیرد و این بخشینگری باعث گشته در ارتباط با آلودگی هوا کسی پاسخگو نباشد.
وی با بیان این که بیشترین مقالات واصله به دبیرخانه همایش بینالمللی اقتصاد شهری، مرتبط با موضوع آلودگی هواست، افزود: امیدواریم نتایج علمی این رویداد بتواند مدیران شهری را در کنترل روند رو به رشد آلودگی هوا کمک کند.
همایش بینالمللی اقتصاد شهری 30 اردیبهشت ماه در تهران با حضور جمعی از چهره های علمی و اجرایی داخلی و خارجی برگزار میشود.
محورهای اصلی این همایش عبارتند از اقتصاد شهر هوشمند، اقتصاد گردشگری شهری، اقتصاد زیرساختهای شهری، فرهنگ اقتصادی شهر و آموزش شهروندی، معضلات شهری، محیطزیست و آلودگی هوا، مدیریت توسعه سرمایههای انسانی و اقتصاد شهر، نظامهای بانکداری، بانکداری اجتماعی و اقتصاد شهری، الگوسازی اقتصاد مقاومتی در شهرها و پدافند غیرعامل شهری، قیمتگذاری خدمات شهری، تأمین مالی و درآمدهای شهری و مدیریت خدمات شهری، سازمانهای مدیریت شهری و بخش خصوصی.
علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت همایش به آدرس www.conference.iuea.ir مراجعه کنند.