به گزارش وبدا به نقل از خبرگزاری فارس از مشهد، آیتالله سیداحمد علمالهدی در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی که با حضور وزیر بهداشت به عنوان نماینده دولت برگزار شد، با اشاره به هفته دولت گفت: شهیدان رجایی و باهنر صرف نظر از وجه مدیریتی در نظام دو معلم بودند و بیشتر کسوت آن دو آموزش و تعلیم بود.
امام جمعه مشهد گفت: هر کارگزاری بخواهد خدمت به دین را در رأس خدمت به مردم قرار دهد، آن کارگزار خادم است.
وی با اشاره به اینکه ملاک این شخصیتها در شهادت هم آموزش و تعلیم و تربیت بود،افزود: این دو بزرگوار نهادینهای را محقق کردند که با وجود آن جایگاه مجموعه کارگزاران نظام در کلاس درس مدیریتی این دو شهید نشستند و همه این بزرگواران از این کلاس استفاده کنند.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: علیرغم اینکه دوره دولت رجایی و باهنر کوتاه بود و در هیچ مجال مدیریتی فوقالعادهای قرار نگرفتند اما نشان دادند که کارگزاری مدیریتی و نظام مدیریتی آنها در پرتو انقلاب است و هر دو خاصیت ارزشمند آموزشی دارند.
علمالهدی اخلاص در خدمت و کار را ویژگی بارز این دو دانست و خاطر نشان کرد: آنها نه تنها در عرصه عمل بلکه در عرصه انگیزه هم نشان دادند که اخلاص در انجام وظیفه دارند.
وی با اشاره به اینکه مسئله اخلاص انگیزهای بود که مردم به این دو نفر رأی دادند، گفت: ریاست جمهوری قبل از این دو برای مردم عبرتی به وجود آورد و مردم فردی را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند که در آینده با ناکارآمدی و بیراهه رفتن روبهرو شد و عبرتی برای مردم شد که تنها به عنصری که تخصص و توجه به آموزههای مدیریتی غرب دارد اکتفا نکنند بلکه به اخلاص و عبودیت و خدمت به خلق خدا تکیه کنند.
نماینده ولیفقیه در استان با اشاره به انتخاب بنیصدر گفت: مردم از انتخاب بنیصدر به این عبرت دست یافتند که اکتفا به عوامل غربی و دگراندیشی در جریان انتخاب در اولین حرکت انقلابی آنها را دچار اشتباه کرد و عنصری خبیث را روی کار آورد.
وی افزود: در دولت رجایی و باهنر احیای ارزشهای دین و توجه به هنجارهای دینی در رأس خدمت به مردم قرار گرفت.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه هر کارگزاری بخواهد خدمت به دین را در رأس خدمت به مردم قرار دهد، آن کارگزار خادم است، گفت: اما اگر توجه به دین و نظام و اقامه حدود الهی در رأس خدمت به مردم قرار نگرفت، ممکن است عنصری خائن به وجود بیاید.
علمالهدی با انتقاد از اینگونه افراد افزود: این افراد دین را برای مسلط شدن بر گُرده مردم ابزار قرار دادهاند.
وی با بیان اینکه رفتار شهیدان رجایی و باهنر در خدمت به دین در رأس خدمت به مردم آموزه ارزشمندی است، تصریح کرد: از خادمین با اخلاص دولت و مدیران میانی در مسؤولیتهای ارزشمند آن هم در مشهدالرضا که با عشق و ارادت به ولایت رضوی خالصانه خدمت میکنند تشکر میکنم و امیدوارم این خدمت خالصانه مورد توجه امام هشتم قرار گیرد و آن حضرت خدمات شما را قبول کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به نامهای که حضرت امیر برای استاندار آذربایجان نوشته بود؛ گفت: حضرت در ابتدای این نامه جمله «الا و ان عملک لیس لک بطعمه ولکنه فی عنقک امانه» را آوردند به این معنی که سمت و حکومت و ولایتمداری و فرمانداری شغل نیست بلکه امانتی است بر گردن تو.
علمالهدی با تاکید بر اینکه پست و مسؤولیت در یک نظام الهی را نمیتوان به عنوان شغل و مبدأ رزق و روزی انتخاب کرد، افزود: مدیریت شغل نیست بلکه در یک نظام الهی و ولایی امانتی است که پذیرفته میشود و مسؤولان از صدر تا ذیل آن امانت را در میان مسؤولان و مدیران میانی تقسیم میکنند تا امور انجام گیرد.
وی تاکید کرد: باید امانت را حس کنید نه اینکه سمت و شغل و منصب را موقعیت اجتماعی ممتازی بدانید که در هاله قدرت ایجاد شده است چرا که این احساس برخلاف عقیده حضرت امیر و مبانی دینی و اسلامی ماست.
عضو مجلس خبرگان رهبری با خرسندی از اینکه مدیران سطح عالی و میانی دولت یازدهم خالصانه به مردم خدمت میکنند و وجود امیرالمومنین (ع) در آنها تبلور پیدا کرده است، گفت: در این افراد در عمل، ادعا و جریان تظاهرشان مشهود است که به شغل و منصب به دید طعمه نگاه نمیکنند بلکه مسؤولیت را به انگیزه خدمت قبول کردهاند.
علمالهدی، وزیر بهداشت را نمونهای از مدیران خدوم دولت برشمرد و افزود: ایشان افتخار ما خراسانیها هستند و این خصوصیت در او متبلور است و از آنجا که جزو نخبگان عرصه پزشکی بود قبول مسؤولیت اجرایی مانعی برایش محسوب میشد اما این مسؤولیت را با انگیزه خدمت پذیرفتند، چنین چهرههای خدومی در دولت خساراتی که برخی از مدیران به چهره دولت وارد میکنند را جبران کرده تا وجود اصل اخلاص در دولت در برابر بینش مردم جلوه کند.
نماینده ولی فقیه در خراسانرضوی در بخش دیگری از سخنانش درباره انتقاد از برخی عملکردهای دولت گفت: ما طلبه هستیم و حرف و سخن و ادعا و شعار و عملیات طلبه در عرصه طلبگی صبغه و فرهنگ طلبگی و آخوندی دارد و هیچوقت قابل تأویل و تفسیر سیاسی نیست.
وی تاکید کرد: همانطور که در نماز جمعه از اقدامات دولت در عرصه کشاورزی و درمان و سلامت تقدیر کردم، طبیعی است که نقاط ضعف را هم ببینم و تذکر دهم.
عضو مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از سیاستزدگی گسترش یافته در کشور، گفت: برخی حرف یک طلبه را در کسوت طلبگی تعبیر نمیکنند و تفسیر سیاسی دارند و از آدم چهره سیاسی تصویر میکنند که اگر آب هم بخورد سیاسی تعبیر میشود، در حالی که ما طلبهایم و طلبه یعنی صراحت، صداقت و رفاقت.
علمالهدی با بیان اینکه نماینده ولیفقیه در استان نماینده دو وجه مرجعیت تقلید و رهبریت نظام است، افزود: مراجعه مردم در احکام شرعی و مصرف وجوهات مردم به بُعد مرجعیت ولیفقیه بر میگردد و از بُعد رهبریت نظام نیز وظیفه تذکر، توصیه، نقد و تشکر از دستگاههای اجرایی و کارگزاران نظام بر عهده نماینده ولی فقیه است.
وی با بیان اینکه نماینده وی فقیه باید رهنمودها و راهبردهای ولی فقیه را در استان مطالبه کند، گفت: اگر این تذکرات داده نشود وظیفه خود را انجام ندادهام فلذا از عرایض بنده رنجیده خاطر نشوید هرچند ممکن است بینش سیاسی من مورد قبول شما نباشد اما مسأله اجرای وظیفه است و در تذکرات داده شده بینش سیاسی من اصل قرار نمیگیرد.