سردار سیدحمید صدرالسادات در گفت و گو با ایرنا افزود: افرادی که پیامک مربوطه مبنی بر اینکه آن ها مشمول طرح پرداخت جریمه غیبت سربازی می شوند را دریافت کردند باید نسبت به پرداخت جریمه خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: افرادی که پیامک تایید پرداخت جریمه غیبت سربازی را دریافت کردند باید ظرف 10 روز نسبت به پرداخت این جریمه اقدام کنند.
صدرالسادات اضافه کرد: از سوی دیگر این افراد باید تکلیف خودشان را روشن کنند که آیا قصد دارند به سربازی بروند یا جریمه خود را پرداخت کنند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: این افراد می توانند از شرایط جدید معافیتی برخوردار شوند و از مزایای آن استفاده کنند.
سردار صدرالسادات افزود: افرادی که در طرح پرداخت جریمه غیبت سربازی ثبت نام کرده اند ، باید مدارک خود را ارسال کرده و اقدامات لازم مبنی بر تطبیق شرایط آن ها با طرح پرداخت جریمه غیبت سربازی را انجام دهند.
وی اضافه کرد: بعد از تطبیق، آن ها می توانند جریمه خود را به صورت نقدی پرداخت کنند و افرادی که توان پرداخت یک جای این جریمه را ندارند، می توانند به صورت قسطی 30 درصد از کل جریمه را پرداخت کرده و به دفاتر پلیس +10 مراجعه و تا 24 ماه کل جریمه را پرداخت کنند.
ارسال پیامک به بیش از یک میلیون نفر از مشمولان غایب
سردار ابراهیم کریمی جانشین سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی چندی پیش به رسانه ها خبر داده بود که به یک میلیون و 500 هزار نفر از مشمولان غایب پیامک ارسال شده است.
وی درخصوص پایان مهلت طرح جریمه مشمولان غایب، گفت: فرصت ثبت درخواست طرح جریمه مشمولان غایب 15 مرداد ماه به پایان رسید با توجه به اینکه سازمان وظیفه عمومی ناجا طرح فراخوان و تعیین تکلیف مشمولان غایب را آغاز کرده و تاکنون حدود یک میلیون و 500 هزار پیامک برای مشمولان غایب ارسال شده است مهلت تعیین تکلیف مشمولان غایب تا 20 شهریور ماه سال جاری تمدید شد.
وی تاکید کرد: در مرحله بعدی، اخطاریه های ما برای مشمولان غایبی که وضعیت خدمت خود را تعیین تکلیف نکرده اند، صادر و به آدرس آنان ارسال می شود.
سردار کریمی تصریح کرد: 15 هزار نفر از افراد دارای کارت های پایان خدمت یا معافیت از خدمت وظیفه عمومی که سوابق آنها به دلیل عدم اقدام آنها برای تعویض کارت های قدیمی خود با کارت هوشمند در سامانه های ما ثبت نشده بود، با دریافت پیامک برای بررسی وضعیت خود به سازمان وظیفه عمومی ناجا مراجعه کردند.
وی اضافه کرد: مشمولان غایب پس از پرداخت یک سوم مبلغ جریمه و به همراه فیش واریزی به دفاترخدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +10 ) مراجعه و با تعیین تعداد اقساط، برگ های تقسیط را دریافت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه پرداخت اقساط در هر بانکی انجام می شود، گفت: افراد با دریافت شناسه پرداخت، مبلغ جریمه را به صورت ماهیانه به حساب خزانه دولت واریز می کنند و سپس در سازمان وظیفه عمومی ناجا حسابرسی می شود.