به گزارش ایرنا، این کشف نه فقط در چین بلکه در جهان باعث بروز نگرانیهایی شده است و از این پس مخاطرات بیشتری برای مردم در پایتخت چین در هوای آلوده وجود خواهد داشت.
گزارشهای دریافتی حاکی است، از این میکروبها زمانی که هوای پکن بسیار آلوده و سمی بوده نمونه برداری شده و مقاومت آنها در برابر آنتیبیوتیکها ثابت شده است.
این کشف را دانشمندان سوئدی پس از نمونه برداری از هوای پکن و آزمایش آن در آزمایشگاه گوتنبرگ به ثبت رسانده اند و آن را مایه نگرانی جهانی دانسته اند.
نزدیک به ۶۴ مورد باکتری و ژن میکروب در هوای پکن کشف و بررسی شده است که نشان میدهد این هوا بسیار سمی است و بیشتر این باکتریها در برابر آنتی بیوتیکها مقاوم هستند.
روزنامه «ساوت چاینا» مینویسد، دانشمندان سوئدی در باره نوع پیشرفت این باکتریها اظهار نظری نکرده اما گفته اند که این باکتریها به طور زنده و مرده در هوای پکن وجود دارد.
چنانچه این میکروبها به صورت زنده در هوای پایتخت چین باشند آن زمان میتوانند تکثیر شوند و این سطح خطر را چندین برابر خواهد کرد.
با این حال دانشمندان گفته اند که این نمونهها را در ژانویه (دی - بهمن) سال ۲۰۱۳ میلادی زمانی که پنج روز هوای شهر به شدت آلوده بود، مورد آزمایش قرار داده اند اما مشخص نیست که کل شهر دارای چنین وضعیتی بوده است یا خیر.
گزارش روزنامه هنگ کنگی حاکی است که اگر با این پدیدهها مقابله نشود آن زمان ممکن است شمار مرگ و میر در چین بر اثر بیماریهای ناشی از هوای بد و مقاومت باکتری در برابر آنتی بیوتیک به یک میلیون نفر در سال تا سال ۲۰۵۰ میلادی برسد.