مسعود تجريشي كه پيش از اين هم اعلام كرده بود طي 14ماه اخير ستاد احياي درياچه اروميه يك ريال هم دريافت نكرده است، به ايسنا، گفت: قرار است بهزودي 300ميليارد تومان از خزانه پرداخت شود.
عمده كارهاي آن انجام شده و منتظر هستيم كه اين مبلغ درماه جاري پرداخت شود، بهويژه آنكه نوبخت، رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي كشور هم قول مساعد داده كه اين مبلغ درماه جاري پرداخت شود.
وي افزود: مبلغ ديگري نيز وجود دارد كه بدهي دستگاههاي اجرايي به پيمانكاران و مشاوران است و ميزان اين بدهكاري 670ميليارد تومان است. در كل قرار شده 300ميليارد تومان درماه جاري در اختيار ستاد احياي درياچه اروميه قرار بدهند و 370ميليارد تومان ديگر نيز تا آخر سال پرداخت كنند. بديهي است درصورت اختصاص اين مبالغ ميتوان پروژههاي تعريف شده براي امسال را مديريت كرد.
مدير دفتر برنامهريزي و تلفيق ستاد احياي درياچه اروميه با تأكيد بر اينكه نبود اعتبارات باعث توقف تعدادي از پروژهها در روند احياي درياچه اروميه شده است و گفت: برخي دستگاههاي اجرايي تعدادي از پروژهها را بهدليل نبود اعتبارات متوقف كردهاند؛ براي مثال پروژه تصفيه فاضلابها كه قرار بوده بعد از تصفيه به پيكره درياچه اروميه وارد شود و همچنين گشتها، بازرسيها و قرق جنوب درياچه اروميه و بهطور كلي مجموعهاي از پروژههايي كه در كارگروه هيأت دولت ارائه كرديم همگي متوقف شده است.
تجريشي در ادامه درباره اراضي جنوب درياچه اروميه و ضرورت قرق اين منطقه توسط سازمان حفاظت محيطزيست، اظهار كرد: يكماه پيش جلسهاي با رئيس سازمان حفاظت محيطزيست در اين مورد داشتيم و در اين جلسه تأكيد كرديم كه اين منطقه بايد براي جلوگيري از كشاورزي و ورود مردم مورد محافظت قرار گيرد.
وي با بيان اينكه براي مراقبت و حفاظت از بخش جنوبي درياچه اروميه كه حدود 100هزار هكتار است بايد منابع مالي در اختيار سازمان حفاظت محيطزيست قرار گيرد، افزود: اجراي طرق قرق در اين منطقه نيازمند گشتهاي مداوم با خودرو و موتورسيكلت است تا كسي وارد منطقه نشود چون خطر تصرف اراضي و كشت در منطقه وجود دارد.