به گزارش همشهري آنلاين به نقل از سازمان غذا و دارو، مهندس نسترن محمدی افزود: اینکه در برخی رسانهها و از منابع نامشخص و نامعتبر بیان میشود که در کنسروها از مواد نگهدارنده به نام « ادتا» استفاده میشود که بدن انسان را دچار کمخونی و فقر آهن ميكند، اشتباه و غیر کارشناسی است.
وی ادامه داد: اهل فن به خوبی مطلع هستند که وقتی ماده غذايي داخل قوطي كنسرو قرار ميگيرد در اثر فرايندهاي حرارتي پخته استريل وتمام ميكروارگانيسمهاي آن نابود ميشود وبا توجه به اين كه بسته بندي كنسرو به گونه اي است كه امكان نفوذ مجدد ميكروب درماده غذايي را به صفر ميرساند در نتيجه براي افزايش ماندگاري محصول، ديگر نيازي به افزودن مواد نگهدارنده نيست.
این مقام مسئول در سازمان غذا و دارو تاکید کرد: تمام كنسروها داراي پروانه بهداشتي ساخت از سازمان غذاو دارو بوده و تحت نظارت مسول فني توليد وعرضه ميشوند و فرمولاسيون آنها در زمان اخذ پروانه بررسي ومورد تاييد قرار ميگيرد.