سمیره صباح، در گفتوگو با ایرنا افزود: خمیرمرغ از خمیرکردن استخوانهای چرخ شده مرغ به دست میآید که به رنگ گوشت است اما طبق ضوابط، استفاده از خمیر در محصولات نامبرده ممنوع است و با وجود اظهار نظرهایی که از اطراف و اکناف شنیده میشود سازمان غذا و دارو در این باره هیچ تصمیم یا اظهار نظر تازه ای نداشته است.
وی تصریح کرد: خمیرمرغ فقط برای خوراک دام نه غذا انسان استفاده میشود و خمیرمرغ به هیچوجه مورد تائید سازمان غذا و دارو نیست.
وی خاطرنشان کرد: بخشنامه مربوطه در این زمینه همچنان به قوت خود باقی است و برای شرکتها و کارخانههای تولید کننده اینگونه فرآوردهها لازم الاجرا است.
معاون کل نظارت بر فرآوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو یادآور شد: تا زمانی که ابهامات سلامت کامل این فرآوردهها برای ما برطرف نشود ضوابط همان ضوابط قبلی خواهد بود.
صباح تاکید کرد: متاسفانه برخی کارخانهها بصورت محدود از خمیرمرغ در تولید محصولات همچنان از این فرآورده استفاده میکند درحالیکه ممنوع است.
به گزارش ایرنا، اختلاف نظردراستفاده ازخمیرمرغ در فرآورده های غذایی بین سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی باعث شد مسئولان سازمان غذا و دارو در ماههای ابتدایی سال گذشته اعلام کنند که خمیرمرغ اجازه ورود به محصولات غذایی را ندارد اما همواره تخلفاتی در این زمینه وجود داشته و سازمان غذا و دارو خواستار اصلاحاتی در این فرآورده غذایی شده است.
این در حالی است که مسئولان دامپزشکی در آن زمان معتقد بودند که اقدامات قانونی، علمی و بهداشتی درباره تولید خمیر مرغ اعمال میشود و حتی استانداردهای آن فراتر از استانداردهای اتحادیه اروپا است.