بهرام دارابی در گفتوگو با ایرنا تصریح کرد: گزارشاتی در این زمینه داشتهایم، عوارض رنگها خیلی خطرناک است. عرضه مرغ به جای گوشت با قاطعیت پیگیری شده و با متخلفان در این زمینه به شدت برخورد میشود.
وی خاطرنشان کرد: بطور کلی در مواد غذایی مختلف از انواع افزودنیها از جمله رنگها استفاده میشود. وی تاکید کرد: رنگهای استفاده شده در مواد غذایی حتما باید مورد تائید سازمان غذا و دارو باشند و رنگهای صنعتی نباید در مواد غذایی استفاده شوند.
مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: استفاده از رنگهای افزودنی در مواد غذایی عوارضی از جمله بیش فعالی دارد و حتی زمینه بیش فعالی را تشدید میکند.
دارابی تصریح کرد: آمار دقیقی از استفاده از رنگها در مواد غذایی نیست اما این رنگها در تنقلات و مکملهای بدنسازی نیز به کارگرفته میشوند و در مجموع بحث تقلب در تمام مواد غذایی وجود دارد.