به گزارش ایرنا، سردار غلامرضا جلالی روز جمعه در پایان راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شهرستان پیشوا در صحن مطهر حضرت امامزاده جعفر(ع) با اشاره به این فرموده رهبر معظم انقلاب که 22 بهمن در حکم عید غدیر است گفت: مردم کشور ما در 22 بهمن 57، تبعیت خود را از امام و رهبری اعلام کردند و وقتی امام راحل در 19 بهمن 57 به مردم گفتند که حکومت نظامی را به رسمیت نشناسید، به رابطه میان امام وامت تحقق بخشید و نماد عملی ولایت و عید غدیر شکل گرفت و امروز این نماد و پیوند میان مردم و رهبری بیشتر شده است.
وی گفت: بعد از حکومت امام حسن(ع)، حکومت شیعی و فرصت اینکه اخبار اسلامی با روایت شیعه و در قالب یک ملت و یک کشور تحقق پیدا کند به جز یک مقطعی از آل بویه نداشتیم اما پیروزی انقلاب اسلامی نقطه پیروزی و تحقق حکومت اسلامی و شیعی است و علمای شیعه فرصت پیدا کردند احکام نورانی دینی را با روایات شیعی در قالب یک مدل حکومتی به دنیا ارائه کند.
وی افزود : ارزش های طاغوتی، اشرافیت و استبداد، شهوت رانی و ظلم در این حکومت های پیشین ایران حرف اول را می زد و ارزش های دینی اسلامی به آن راه نداشت ، مردم ایران سال ها تحقیر شدن در مقابل شاهان، درباریان و حکومت ضدارزشی را تحمل می کردند.
جلالی گفت: در دوران 300 تا 400 سال گذشته قسمت های بزرگی از جمله هرات، آذربایجان و باکو، جزیره بحرین و بخش های دیگر از این کشور جدا شدند اما ملت ما در طول جنگ تحمیلی نزدیک به 300 هزار شهید تقدیم نمودند ولی استقلال تمامیت ارضی و شعارها و ارزش هایمان را حفظ نمودند.
وی اظهار کرد: در 22 بهمن که انقلاب اسلامی به جوش آمد و امام راحل(ره) روی اعتماد به غرب و شرق خط بطلان کشید، ملت ما به درک و وحدتی رسیده موفق شدند که حکومت شاه را که قدرتمندترین حکومت از نظر نظامی در منطقه بود منقرض و حکومت شیعی و حکومت دین بر مردم را آغاز کنند.
وی افزود: ما در 22 بهمن توانستیم مدل حکومت سلطنتی را حذف و کنار بگذاریم و مدل جدیدی از حکومت را که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان مردم سالاری دینی یاد می کنند ارائه دهیم.
جلالی گفت: در 22 بهمن توانستیم تلفیقی از حضور مردم در صحنه وعملی شدن احکام اسلام را نشان دهیم و امسال سی و هشتمین سال است که موفقیت های این مدل حکومتی را به رخ جهانیان می کشیم.
ی افزود: با نگاه به محیط بین الملی خواهیم دید که نتیجه تفکر انقلابی ملت ایران در مقاومت اسلامی مردم فلسطین شکل گرفته است، آنجا که مردم به این باور می رسند که با اتکا به اسلام، دین و قرآن در برابر تسلط بیگانه بایستند و مقاومت کنند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: نتیجه تفکر تلفیقی حضور مردم و اجرای احکام اسلامی زمانی نمود پیدا می کند که توان نظام استکباری در منطقه عراق و سوریه در تجزیه این منطقه اسلامی با حضور مردم از بین می رود.
جلالی قدرت نرم را ثمره 22 بهمن دانست و گفت: قدرت نرم به معنی قدرت مردم، دین، ولایت فقیه و نفوذ ولایت فقیه و اسلام بر مردم است و به معنی رابطه میان ولی فقیه و مردم است، اینکه مردم ولی فقیه را فصل الخطاب می دانند به معنی قدرت نرم است و این قدرت را در 22 بهمن به باور رساندیم.
وی امام راحل را مبتکر و طراح قدرت نرم در دنیا دانست و گفت: دانشمندان خارجی، در دنیای امروز به تعریف جنگ نرم می پردازند در صورتی که در بهمن 57 و 15 خرداد 42، امام راحل(ره) این قدرت را باور و عملی نمود و در 15 خرداد 42 فرمود که سربازان من هنوز در گهواره ها هستند.